Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Septembris ar jaunāko "Golfs.lv"

Tuvojoties vēsākām rudens dienām, nereti lasīt par golfu ir patīkamāk nekā stāties pretim visiem stihijas elementiem, tādēļ īsti laikā nāk jaunākais „Golfs.lv” numurs. Gremdējoties tīkamās atmiņās par saviem studiju gadiem, būs interesanti lielajā intervijā uzzināt, kā Amerikā klājies Latvijas spožākajai golfa studentei un NCAA konferences čempionei Laurai Jansonei.

Katram apcerot šosezon iespēto, laiks pārdomāt, vai nepieciešamas kādas izmaiņas nūju arsenālā. Šoreiz nūju testos izvērtēts, ko inventāra ražotāji piedāvā karjerā pirmo draiveru pircējiem, kā arī īsās spēles virtuoziem, kam īstai laimei pietrūkst lieliska vedža.

Šovasar skatīt Skandināvijas profesionāļu karaliskās viesizrādes „Hansabanka Baltic Open” turnīrā sagādāja baudu ikvienam īstam golfa pazinējam. Emocijas, spriedze un uzvaras griba – tas viss neizbēgami caurstrāvo apskatu par „SAS Masters” tūres posmu „Ozo Golf Club” laukumā. Savukārt „Hansabanka Latvian Open” atgādina, ka attīstās par nopietnu amatieru turnīru, kur sportisko ambīciju ik gadu kļūst jo vairāk.

Ja gribas jaunus iespaidus tepat Latvijā, pietiek pat ar vienu pievakari, lai iepazītu Mārtiņa Šternberga projektēto laukumu Turaidā. Profesionālā līmenī izveidotās trīs bedrītes „Reiņa trasē” jau ir pārbaudījušas ne viena vien golfera prasmes, kā arī sniegušas iespēju diskrētākā vietā iepazīstināt ar spēli ne vienu vien savu paziņu.

Tāpat lasiet iespaidus par latviešu piedzīvoto „The Junior Open”, uzziniet Dāvja Puksta profesionāļa karjeras plānus, kā ari ieskatieties Salienas pro Hakan Svensson padomos efektīvai un vienkāršai čipošanai, ja līdz grīnam mazliet pietrūcis.

Pēdējās izmaiņas , 02.09.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē