Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Suņi golfā

Kāds suns Velsā par īpašo talantu bumbiņu meklēšanā uz mūžu kļuva par vietējā golfa kluba biedru. Tā „Pontnewydd Golf Club” biedri novērtēja Deuce devumu vairāk nekā 5000 bumbiņu atgūšanā.

Taču, neraugoties uz īpašajām pateicības jūtām, Deuce joprojām ir vienīgais kluba biedrs, kam aizliegts ieiet kluba mājā. Terjera dēļ tomēr netika pieļauti izņēmumi noteikumos, kas aizliedz ievest kluba mājā dzīvniekus.

Savukārt Holivudas zvaigzne Kevin Spacey ir solījies nekad vairs neiepazīstināt ar savu suni draugus pēc tam, kad viņa mīlulis nelāgi izrīkojās ar Jack Lemmon golfa somu. Abi aktieri bija labi draugi, un bieži turējās kopā, kad filmēšanās notika tālāk no mājām, taču Spacey sunim Slaight tas laikam nebija zināms.

Lemmon bieži vien pēcpusdienās pēc filmēšanas gāja spēlēt golfu, ņemot līdzi savu dārgo izšūto somu. Kādu dienu aktieri nejauši satikās, un uz mirkli apstājās, lai aprunātos. Pēc brīža abi pamanīja, ka Slaight ir pamatīgi apslapinājis somu. Turklāt Slaight nav nekāds klēpja sunītis, bet gan 40 kilogramus smags radījums.

Lemmon gan neko nav teicis, tikai drūmi paskatījies uz Spacey.

Pēdējās izmaiņas , 06.02.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē