Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Clinton nodevies gofam

Ticis vaļā no ASV prezidenta pienākumiem, Bill Clinton daudz laika pavada golfa laukumos, tostarp spēlējot ar populāriem tautiešiem, un izpelnoties dažkārt visai pretēju vērtējumu. Pilnīgi pretējas atsauksmes par golfu Clinton sabiedrībā izteica aktieri Billy Crystal un Dennis Quaid.

Komiķis Crystal neapmierinātību par Clinton nemitīgo tērgāšanu spēles laikā pauda, mēdoties labierīcībās, un nepalika nepamanīts.

„Viņš runāja visas pirmās deviņas bedrītes un nevarēja vien apstāties,” sūkstījās Crystal. „Viņš bija pasaulē visvarenākais vīrs, un viņam šķita, ka viņš ir arī golfa prezidents.”

„Kad pēc deviņām bedrītēm iegājām labierīcībās, es viņu atdarināju kungam, kas bija mans partneris. Klintons katrā bedrītē teica „Bill, tev jādara tas, Bill, tev jādara šitas. Bill, tev galva jātur uz leju, tev jādara utt.”

„Tad nu, stāvot pie pisuāra, teicu draugam „tagad tev jādara tāda lieta, kā jātur kājas kopā”, un tobrīd ienāca Clinton. Viņš visu dzirdēja.”

Toties Quaid par Clinton bija stāvā sajūsmā. Abi satikās kādā filmas pirmizrādē, bet pēc tam veselu nedēļas nogali spēlēja golfu un skatījās televīzijā basketbolu. „Hillary Clinton bija izbraukusi, tāpēc tiku ielūgts uz visu nedēļas nogali,” jūsmoja „Quaid.

„Clinton man deva daudz padomu, viņš ir gudrākais cilvēks, ko esmu saticis. Viņš patiešām ir ļoti dāsns,” klāstīja Quaid.



Pēdējās izmaiņas , 01.02.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē