Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Klusais apvērsums

ASV masu mediji šķiet ir atraduši veidu, kā atkal padarīt savu komandu par veiksminiekiem, kas visiem patīk. Gada nogalē nevēloties kavēties atmiņās par Īrijā piedzīvoto pērienu, ne viens vien Amerikas golfa apskatnieks jau steidz norādīt, ka Ryder kausa izcīņa vairs nav tā, kas senāk, un jaunais īpašais turnīrs ir Presidents kauss.

Presidents kausa sludinātāji norāda, ka te atšķirībā no Ryder turnīra ASV komandas darbībā netrūkst patiesas aizrautības, emociju un drāmas. Pietrūkstot vienīgi kādu vairāk aprunātu incidentu, lai Presidents kauss pilnībā aizēnotu Ryder.

Atšķirībā no Ryder kausa Presidents turnīrā ASV komanda spēlē nevis pret eiropiešiem, bet gan Pārējās pasaules komandu. Presidents kausa vēsture pagaidām gan arī ne tuvu nav tik bagāta, jo pirmais turnīrs notika tikai 1996.gadā.

No pieciem Presidents kausa turnīriem amerikāņi ir uzvarējuši trijos, vienu noslēguši neizšķirti, un tikai vienreiz zaudējuši.

Nākamais Presidents kausa turnīrs notiks šogad septembra beigās “ Royal Montreal Golf Club” Kanādā. Recepte, kā atradināt amerikāņus izlikties, ka neaizsniedzamais Ryder kauss ir tikai skābu vīnogu ķekars, gan ir skaidra – Pasaules komandai jāuzvar.

Pēdējās izmaiņas , 10.01.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē