Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

„Ozo” pārsniedz plānu

Trijās līdzšinējās sezonās bija pierasts, ka „Ozo Golf Club” ir noteikta sezonas norma, un vairāk par pieciem hole in one gada laikā te nepiedzīvot. Taču 2006.gads izrādījies īpašs, jo piecu izcili precīzu sitienu robeža tika sasniegta vēl pirms Jāņiem, bet sezonas beigas tiek sagaidītas ar astoņām jaunām bumbiņām pie kluba mājas sienas. Citiem laukumiem aizejošais gads gan nav bijis tik dāsns.

Šosezon parādījās pirmie „Ozo Golf Club” hole in one „recidīvisti” – Armands Puče, Gints Zeltiņš un Mārcis Broders.

Sezonas beigu posms jo īpaši veiksmīgs bija Broderam vecākajam, kurš teju trīs mēnešu laikā divas reizes pēc visveiksmīgākā scenārija izspēlēja 6.bedrīti. Savukārt Zeltiņš un Puče dažādoja savu hole in one pieredzi, iepriekš ar vienu sitienu izspēlētajām attiecīgi 6. un 13.bedrītei, pievienojot arī 15.bedrīti.

Aizejošais gads „Ozo Golf Club” īpaši labvēlīgs bija tieši pašmāju golferiem – tikai divi no astoņiem unikālajiem sitieniem ir skandināvu rēķinā. Divās iepriekšējās sezonās latviešu rēķinā bija tikai pa diviem no pieciem brīnumainajiem trāpījumiem.

Par jaunāko golferi, kam izdevies ar vienu sitienu izspēlēt kādu no „Ozo Golf Club” bedrītēm, jūnijā kļuva Roberts Tiļuks. Taču kā absolūta rekordiste ar 11 gadu vecumā panāktu hole in one izcēlās Dārta Buša, turklāt viņa bija vienīgā, kam šosezon „Viesturos” bija iespēja bedrītes izspēles rezultātu pierakstīt ar vienu vertikālu svītriņu.

Savukārt Salienā svinības par godu pirmajam hole in one pārcēlās uz laukuma otro sezonu. Tātad arī PAR 3 Dārzu laukuma īsākās bedrītes tik vienkārši rokā nedodas, ja reiz uz tee reģistrēt rezultātu nevienam nav izdevies.

Ja šogad tika reģistrēts Latvijas golfa vēsturē vēlākais hole in one - Broders bija precīzs 29.novembrī, tad nākamo sezonu var mēģināt uzsākt ar visagrāko bedrītes zibenīgu iekarošanu. Te gan ļoti daudz kas būs atkarīgs no augstākajiem spēkiem, jo Zeltiņa pozīcijas ar 18. aprīļa hole in one vēla pavasara gadījumā var izrādīties neastricināmas.

Pēdējās izmaiņas , 20.12.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē