Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Krukovs pieveic juniorus

Par pirmo “Saliena Open” čempionu svētdien kļuva Artūrs Krukovs – “Ozo Golf Club” pro divas dienas ilgušajā sitienu spēles turnīrā izrādījās pārāks par junioru izlases golferiem, kuri bija viņa galvenie konkurenti cīņā par uzvaru. Turnīrā varēja reģistrēt arī jaunu Salienas Kluba laukuma rekordu – PAR atbilstošus 72 sitienus.

Nospēlējot ar 73 sitieniem, Krukovs bija līderis arī pēc pirmās dienas, tuvāko sekotāju Miku Gavaru apsteidzot par trim sitieniem. Abi otrajā kārtā nospēlēja katrs par vienu sitienu labāk, taču lietu stāvokli tas vairs nemainīja. Krukovs uzvarēja ar 145 sitieniem, bet Gavars, atpaliekot par sešiem sitieniem, bija otrais.

Trijniekā iekļuva arī Kārlis Broders, kam pēdējā kārtā izdevās apsteigt šosezon pamatīgi progresējušo Reinholdu Pīrāgu.

Piektās vietas ieguvējs Andrejs Bobrovs ar 159 sitieniem bija labākais atsevišķajā kluba biedru konkurencē. Viņam tika arī galvenā balva pēc sestdienas rezultātiem, kad tika vērtēts katra spēlētāja HCP neto ieskaitē iespētais.

Tāpat kā kungiem trīsreiz trīs kausus izcīnīja arī dāmas. Tā kā bija pieteikušās trīs spēlētājas, katrai no viņām tika pa trim kausiem. Absolūtajā un kluba biedru ieskaitē labākā bija Laima Lūse.

Atsevišķās balvas par trāpījumu vistuvāk bedrītei ar pirmo sitienu saņēma Vilis Krištopans un Pīrāgs. Krištopanam sestdien pietrūka trīs sprīžu līdz hole in one 2.bedrītē, savukārt dienu vēlāk veiksmīgākais pirmais sitiens 17. bedrītē bija Pīrāgam.

Lai gan turnīrā spēlētāju bija relatīvi nedaudz, “Saliena Open” pulcēja spēcīgu dalībnieku sastāvu, atzina Krukovs. Čempions ir apmierināts arī ar Kluba laukumu, sakot, ka pirmajai sezonai tā kvalitātei nav ne vainas. Jaunnedēļ Krukovs ar “Saliena Golf” pro Valdi Liepiņu būs redzami Polijā, kur piedalīsies klubu pro turnīrā netālu no Šcecinas.

Vēl sestdien “Viesturos” kļuva zināms, ka šogad par Prezidenta kausa ieguvējiem kļuva Igors un Viktorija Lipski. Otrās vietas noteikšanai bija vajadzīgs fotofinišs, jeb, pareizāk sakot, handikapu salīdzināšana, kas bija par labu Rinaldam Bormeisteram un Oļegam Beršatskim, trešos atstājot Andreju un Ilgu Tiknusus.

“Saliena Open” rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=kal&rezul=195

Prezidenta kausa rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2006&rezul=156

Pēdējās izmaiņas , 01.10.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē