Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

"Birdie Day" veiksmīgā trijotne

Tradicionālajā "Mont Blanc Birdie Day" turnīrā sestdien bija ne tikai uzvarētāji, bet arī veiksminieks. Ja Elīna Streļuka un Mikus Gavars labiem rezultātiem bagātās sacensībās izcīnīja uzvaras, tad ne mazāk priecīgs bija Guntars Dobelis, jo tieši viņam bērdiju īpašnieku izlozē krita lielā balva - bezmaksas abonements spēlēšanai "Ozo Golf Club" 2007.gada sezonā.

Šķiet, pirmo reizi vienas dienas turnīrā ar rezultātu zem PAR bija par maz, lai droši varētu gaidīt čempiona kausu. Kungu konkurencē ar 70 sitieniem nospēlēja gan Gavars, gan "Ozo Golf Club" pro Artūrs Krukovs, bet specifiskā bērdiju reglamenta dēļ uzvaru piešķīra junioru izlases pārstāvim.

Gan Krukovs, gan Gavars zem PAR izgāja piecas bedrītes, taču junioram bija viens īgls, kas visu izšķīra viņam par labu. Ja turnīrs būtu nosaukts par "Eagle Day", Gavars tik un tā nebūtu vienīgais tā vārda cienīgs, jo īgls bija reģistrēts arī trešās vietas ieguvēja Kārļa Brodera (72) rezultātu kartiņā.

Dāmām, nespēlējot māsām Puisītēm, ar četru sitienu pārsvaru pār otrās vietas ieguvēju Daigu Puisīti uzvarēja Elīna Streļuka (79).

Atsevišķajā "Ozo Golf Club" kluba biedru konkurencē nepārspēts palika Vitauts Tučkus ar 77 sitieniem, ko Latvijas Golfa federācijas prezidents atzina par negaidīti labu dienas iznākumu.

Zem 80 sitieniem kungu konkurencē nospēlēja 12 golferi, ko veicināja arī daži blakusapstākļi. Lai netraucētu golferiem piepildīt apņemšanos krāt bērdijus, daudzas starta vietas bija jūtami pavirzītas uz priekšu, krietni saīsinot distanci. Palīdzēja arī pilnīgi vasarīgie laika apstākļi, liekot noticēt, ka zvaigznes melo, sakot, ka sestdien pēc astronomiskās mērauklas ir pirmā rudens diena.

Taču kalendārs nepielūdzami vēsta, ka "Ozo Golf Club" šosezon ir atlicis vairs tikai viens turnīrs - 7.oktobrī paredzētais sezonas noslēgums.

"Mont Blanc Birdie Day" rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=kal&rezul=154

Pēdējās izmaiņas , 23.09.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē