Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Salienā jauns rekords

Izcīnot uzvaru "Swedish Chamber of Commerce Open", jaunu rekordu Salienas Kluba laukumā sasniedza Jan Gustafsson. Neliekoties ne zinis par apgalvojumu, ka Salienā uzlabot handikapu ir teju neiespējami, Gustafsson par 77 sitienu stroke rezultātu spēcīgākajā HCP grupā (no dzeltenajiem tee) nopelnīja 40 stableford punktus.

Labvēlīgā rudens ietekmē Salienas laukums turpina sazaļot, un salīdzinājumā ar stāvokli pirms nedēļas, melno zonu platība ir krasi sarukusi.

Pārāk viegli gan turnīrā nav gājis, lai arī visi bijuši labā omā, nezaudējot humora izjūtu arī nepatikšanās. Rezultātu kartiņas rādīja, ka dažam pusi ailīšu aizņēma stableford formātā pieļaujamās svītriņas.

Svētdien Salienā jau bija "Ecco" tūres posms, kur foursome komandu spēles dalībniekus tāpat kā dienu iepriekš "zviedrus" lutināja atvasaras saule. Ne tik maigs bija turnīra formāts, tādēļ vienā otrā bedrītē kādam pagadījās arī pa divciparu skaitlim.

Uzvarētāji Aigars Āboliņš un Valdis Liepiņš varēs staigāt jaunās kurpēs. Mazākas balvas tika otrās vietas ieguvējiem Raivim un Dzintaram Kalniņiem, kā arī Jūlijai Osmolovskai un Aigaram Pērkumam, kuri noslēdza laureātu trijnieku.

"Swedish Chamber of Commerce" rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2006&rezul=197

"Ecco" tūres 3.posma rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2006&rezul=183

Pēdējās izmaiņas , 18.09.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē