Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Kalniņam Vidzemes čempiona tituls

Pašā jūlija vidū veiksmīgi noslēdzās 8. Vidzemes čempionāts, kas šoreiz risinājās tuvāk Vidzemes ģeogrāfiskajam centram – "Denderu" laukumā pie Vaidavas ezera. Izspēlējot trīs apļus pa sešām bedrītēm, Vidzemes čempiona titulu nodrošināja Raivis Kalniņš, pierādot, ka arī kādu laiku nespēlējot, iemaņas tomēr nepazūd.

Laiks bija pasūtīts golfam vienkārši ideāls - patīkami silts, ar nelielu vēju un, protams, bez lietus. Cīņas izvērsās sīvas līdz pat pēdējām bedrītēm. Šajā reizē spēlētājiem bija iespēja pēc katra apļa sekot konkurentu sniegumam, kas intrigu tikai saasināja.

Vidzemes čempionu noteica sitienu spēlē, un pirmo vietu Kalniņam nodrošināja četru sitienu pārsvaru pār tuvāko sekotāju Gati Birkavu. Trešais ar 85 sitieniem bija Ainārs Počs.

Vidzemes un Valmieras kausu HCP neto spēlē ieguva jaunietis Valdis Krīgers, kurš tikai šogad tā nopietni pieķēries golfa nūjām.

Limbažniekiem un dāmām Kalniņu ģimene pierādīja, ka golfa tradīcijas viņiem nav svešas. Dāmas uzvarētāju noskaidroja dramatiskā pārspēlē, kurā uzvarētāja noskaidrojās tikai pēdējā puterējumā apmēram divu metru garumā. Nervi stiprāki izrādījās Ilgai Kalniņai, Anitai Rasiņai šoreiz 2. vieta.

Limbažu kausa izcīņā HCP neto ieskaitē labākais bija Dzintars Kalniņš.

Vidzemes čempionāta un tā pavadturnīru rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=kal&rezul=169

 

Pēdējās izmaiņas , 17.07.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē