Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Igauņi līderos

Ieturētās prognozes par iespējām izbraukumā gūt uzvaru valstu mačsacīkstē pār Igauniju piektdien kungu komandai Nītvaljā izrādījās visai pamatotas. Pēc pirmās dienas Latvijas kungi zaudē ar 2,5:5,5, bet dāmām pilnīgi viss izšķirsies vienspēlēs, jo pēc komandu spēlēm rezultāts ir neizšķirts.

Foursomes spēlēs Latvijai bija viena uzvara, ko guva Dāvis Puksts un Reinholds Pīrāgs, pastāstīja Latvijas komandas kapteinis Artūrs Krukovs. Zaudējumus foursomes cieta Krukovs/Mikus Gavars, Valdis Liepiņš/Tālivaldis Pētersons un Vilis Krištopans/Edgars Zālītis.

Nedaudz labāk veicās fourballs, kur Krukovs un Liepiņš uzvarēja, bet Puksts un Zālītis savu maču noslēdza neizšķirti. Pukstam un Zālītim bijušas arī labas izredzes uzvarēt, tomēr finišā igauņi panākuši izlīdzinājumu. Zaudējumus šajā formātā cieta Pīrāgs/Pētersons un Gavars/Liepiņš.

Pašreizējais rezultāts lielu optimismu par cīņas iznākumu neraisa, un sestdien neklāsies viegli atzina, Krukovs. Igauņiem komandā lielākoties ir juniori. No ilgus gadus golfā esošajiem spēlē Marko Palms.

Pēdējās izmaiņas , 14.07.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē