Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Aicina lielais Pro-Am

Jūlija beigās „ Ozo Golf Club” sabrauks skandināvu profesionāļi, lai atkal cīnītos „Hansabanka Baltic Open”, kas iekļauts „Telia Tour” un „Nordic League” sacensību kalendārā. Tieši tādēļ ir pavērusies iespēja pieteikties tradicionālajam Pro-Am turnīram, kas notiks dienu pirms profesionāļu maču sākuma. Iepriekšējos gados notikušo Pro-Am dalībnieki ar piedzīvoto bija ļoti apmierināti, jo brīvā noskaņā arī profesionāļi labprāt uzspēlē riskantāk, ik pa laikam parādot kādu fantastisku sitienu.

Pro-Am turnīrs risināsies ceturtdien, 27.jūlijā plkst. 13. Jāņem vērā, ka dalībnieku skaits ir ierobežots ar 22 komandām, tātad 66 dalībniekiem, neskaitot profesionāļus. Tā kā spēlētāju vidū būs arī sponsoru lūgtie viesi un atbalstītāji, ar pieteikšanos Pro-Am turnīram drošāk lieki nevilcināties.

Katrā komandā būs trīs pieteikušies spēlētāji un viņiem pielozētais profesionālis. Vietu sadalījumu noteiks stableford punktu summā, katrā bedrītē summējot PRO un viņa veiksmīgākā komandas biedra guvumu.

Dalības maksa komandai ir 150 latu, kas nodrošina praktiski all included programmu, izņemot ierašanos laukumā un tikšanu mājās.

Hansabanka BALTIC OPEN 

(Pro Am) 

Ozo Golf Club sadarbībā Hansabanka arī šogad rīko Baltijā vienīgo profesionālo golfa spēlētāju turnīru – Hansabanka Baltic Open (balvu fonds 45 000 EUR), kas ir iekļauts Nordic League un Telia Tour sacensību kalendārā.

Kā ik gadu, arī šogad pirms Hansabanka Baltic Open tiks organizētas tā sauktās Pro Am sacensības, kurās kopā ar profesionālajiem golfa spēlētājiem (Baltic Open dalībniekiem) uz laukuma spēlēs arī amatieri -  sponsoru uzaicinātie viesi, golfa spēles entuziasti, sacensību atbalstītāji, kā arī ikviens golfa spēles cienītājs. Tās būs komandu sacensības, kuras simboliski ievadīs profesionālo golfa turnīru.

Lai mūsu otrais Pro-Am izdotos veiksmīgs, lūdzam interesentus savlaicīgi pieteikties šīm sacensībām, jo komandu skaits ir ierobežots (22).

Pro-Am sacensību formāts: stableford (shot gun; 27. jūlijs pulksten 13.00).

Komandas sastāvs (4 spēlētāji): izlozēts PRO+3 dalībnieki.

Komandas var būt arī jauktas (dāmas un kungi).

Turnīra izspēle: uz katras bedrītes tiek ieskaitīti komandas divu labāko spēlētāju stableford punktu summa.

Uzvarētājs: uzvar tā komanda, kas pēc 18 bedrīšu izspēles savāc lielāko stableford punktu skaitu.

Komandu skaits: 22

Komandu nosaukums: obligāts (izmantojiet savas komandas atbalstītāju vārdu).

Balvu fonds: komanda, kas uzvarējusi Pro-Am tunīrā saņem uzvarētāju kausus, bet PRO, kurš palīdzējis vai veicinājis labākās komandas uzvaru saņem 500 EUR (2. vieta – 300 EUR, 3. vieta – 200 EUR).

Dalības maksa: komandas kopējā dalības maksa LVL 150, kas sevī ietver – green fee, treniņlaukuma žetonus, turnīra dāvanu paketi katram sacensību dalībniekam, atspirdzinājumus laukumā un turnīra pusdienas pēc sacensībām.

Pieteikšanās sacensībām: Ozo Golf Club recepcijā,

sīkāka informācija pa tālruni – 9276321 (Armands Puče).

2006. gada 27. jūlijs

 

 

Pēdējās izmaiņas , 13.07.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē