Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Ne pastaiga parciņā (2)

Galvenajiem favorītiem vecākajās zēnu grupās otrdien nācās pārliecināties, ka kļūt par Latvijas junioru čempioniem būs sarežģīta padarīšana. Vecākajiem puišiem pēc "Viesturos" aizvadītās pirmās kārtas līderis ir Mikus Gavars. Viņa tuvākais konkurents Reinholds Pīrāgs rezultātu apkopošanā pieļautās kļūdas dēļ pirms otrās kārtas atpaliek par četriem, nevis vienu sitienu, kā tika vēstīts iepriekš. Savukārt 13-15 gadus vecajiem Kārlis Broders ir nonācis iedzinēja lomā, vienu sitienu tiesu atpaliekot no Svena Marksa, kurš vārda dienā noteikti varēja justies labā omā.

Trešdien izšķirošā otrā kārta notiks "Ozo Golf Club" laukumā, kur junioru izlases līderi noteikt jūtas mājīgāk, tomēr intriga turnīrā vismaz ir savērpta gana laba.

Gavars sāka ļoti pārliecinoši, pirmo devītnieku nospēlējot bez bugijiem ar -3 zem PAR. Toties otrajā aplī sekoja 39 sitieni, un pēc divkārša bugija pēdējā bedrītē rezultāts bija 71 sitiens. Līdera vienīgais nopietnais konkurents cīņā par pirmo vietu Pīrāgs finišēja ar 75 sitieniem, nevis 72 sitieniem, kas viņam tika sākotnēji pierakstīts.

Tikpat principiāla cīņa ritēja starp Marksu un Broderu, taču viņu rezultāti bija nedaudz pieticīgāki - attiecīgi 78 un 79 sitieni.

Vairākās jaunākajās grupās pirmā diena skaidrus favorītus neizvirzīja, tādēļ cīņā par medaļām visiem būs svarīga otrā kārta "Ozo Golf Club".

1.dienas rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2006&rezul=186

2.dienas tee times: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=kal&rezul=187

Pēdējās izmaiņas , 12.07.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē