Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Marksiem veicas Ģimeņu kausā

Iespējams, Ģimeņu kausa izcīņas 3.posmā kādas komandas zaudētais kilogramu skaits bija tuvs pašu spēles handikapam, taču svētdien "Viesturos" izlieto sviedru daudzumu dokumentāli pierādīt diez vai izdosies. Toties droša statistika liecina, ka svelmainajā dienā vislabāk veicās Marksu ģimenei - mamma ar dēlu uzvarēja sitienu spēles ieskaitē, bet HCP neto ieskaitē Kristīne un Svens izcīnīja 2.vietu.

Labākie HCP neto vērtējumā bija Andris un Edgars Barisi, kam sitienu spēlē tika trešā vieta. Laureātu trijniekā vēl iekļuva Guntis un Ralfs Šantari, gūstot 2.vietu stroke vērtējumā, kā arī trešās vietas ieguvēji HCP neto formātā Vilis un Nikola Krištopani.

Mežu ieskautā laukumā pirmās 16 bedrītes tika izspēlētas praktiski bezvējā, pastāstīja GK "Viesturi" prezidents Gunārs Pīlādzis. Ņemot vērā, ka plkst. 12 gaisa temperatūra sasniedza apaļus 30 grādus, par vieglu pārbaudījumu to nekādi nevarētu nosaukt. Atlikušās pāris bedrītes līdz finišam tomēr bija bija nedaudz vieglāk veicamas, jo parādījies vējš visus iepriecināja neatkarīgi no spēles virziena.

Pēdējais posms Ģimeņu kausā paredzēts pēc diviem mēnešiem, kad arī tiks sadalītas galvenās balvas. Kopvērtējums pēc trim posmiem pagaidām tiek apkopots, un taps darīts zināms jaunās nedēļas pirmajā pusē.

Ģimeņu kausa 3.posma rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=kal&rezul=129

Pēdējās izmaiņas , 09.07.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē