Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Ģimeņu turnīra uzvarētāji labi sēdēs

Aicinot pēc cīņām "Viesturu" jubilejas kausā un tam sekojušā banketa atspirgt golfa laukumā, "Ozo Golf" piedāvā svētdien uzspēlēt "Coppa" ģimeņu kausā. Sacensības ģimeņu komandām risināsies divos posmos, un katrā no tiem uzvarētāji saņems elegantus un augstvērtīgus ādas krēslus - pa vienam katram komandas dalībniekam. Uzvarētāji abu etapu kopvērtējumā saņems "Coppa" dāvātu kausu.

Rīkotāju izvēlētā sacensību formāta dēļ lielākas izredzes tikt pie uzvaras būs komandām, kurās neviens no spēlētājiem nav pavadoņa lomā. Cīņa ritēs greensome formātā HCP neto vērtējumā, un tikai izsitienā komanda varēs izvēlēties vienu no veiksmīgāk izspēlētajām bumbiņām. Turpmāk sitieni pa vienu bumbiņu pamīšus būs jāizdara abiem spēlētājiem līdz bedrītes pabeigšanai.

Īpaši būs arī uzvarētāju krēsli, jo tos rotās speciāli izšūts "Ozo Golf Club" logo, apliecinot mēbeļu kā golfa trofejas statusu.

Nosakot komandas rezultātu, no izdarītā sitienu skaita atņems pāra HCP. Komandai spēles HCP būs 75 procenti no abu spēlētāju HCP summas. Kā jau ģimeņu kausos ierasts, golferiem ir dotas plašas iespējas komandu veidošanā, un nebūt nav obligāti, lai komandā būtu pa vienam katra dzimuma pārstāvim. Sacensībām gatavojas arī Armands Puče, kurš laukumā dosies ar savu meitu, un "Ozo Golf" direktors aicina arī citus neslinkot.

Ņemot vērā iepriekšējā dienā "Viesturos" paredzēto turnīru un jubilejas saviesīgo daļu, "Ozo Golf" turnīrs sāksies plkst. 10, ļaujot nedaudz ilgāk pagulēt.

Pieteikties "Coppa" ģimeņu kausa pirmajam posmam var līdz piektdienas plkst. 12 "Ozo Golf" recepcijā vai pa tālruni. Tā kā visi pāri spēlēs no pirmās bedrītes, starta secību noteiks orgkomitejas rīkotajā izlozē.

"Coppa" ģimeņu kausa kopvērtējumā uzvarētājus noteiks summējot abu posmu rezultātus. Sacensību otrais posms būs 14. septembrī. 

COPPA ĢIMEŅU KAUSS

Ozo Golf Club

13. jūlijā pl. 10:00

1. Vadība

Sacensības organizē Ozo Golf Club sadarbībā ar firmu COPPA.

Tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja (galvenais tiesnesis – Ola Engbergs).

2. Laiks un vieta

    Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2003. gada 13.jūlijā. Sākums plkst. 10:00.

3. Dalībnieki

Sacensībās piedalās Latvijas Republikas pilsoņi, rezidenti un latvieši. Spēlētājiem HCP kartes obligātas.

3.1. Maksimālais dalībnieku skaits 72 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa).

4. Sacensību formāts un noteikumi

4.1 Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā St. Andrews Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo Kluba golfa laukuma vietējiem noteikumiem.

4.2. Komandā spēlē divi spēlētāji un to veido vienas ģimenes pārstāvji (sieva – vīrs, bērni – vecāki)

4.3. Komandas izspēlē 18 bedrītes pēc formāta greensome (stroke - netto).

4.4. Komandas HCP ir 75 procenti no abu komandas biedru vidējā HCP.

4.5. Visi spēlētāji spēli sāk no 1.bedrītes ar 10 minūšu intervālu, ievērojot grupu izlozes kārtību.

4.6. Uzsākot spēli no Tee – box, abi komandas biedri izsit katrs vienu bumbiņu. Spēle tiek turpināta ar to bumbiņu, kas tiek uzskatīta par komandai izdevīgāko. Otru noņem no laukuma un spēlētāji turpina spēlēt pamīšus, kamēr pabeigta bedrītes izspēle.

4.7. Uzvar tā komanda, kurai ir zemākais Stroke Netto rādītājs. (Vienāda rezultāta gadījumā uzvar tā komanda, kurai ir zemākais HCP. Ja HCP vienādi, uzvar tā komanda, kurai bijis labāks rezultāts uz 18.bedrītes. Ja arī tur rezultāts sakrīt, vērā tiek ņemts rezultāts uz 17.bedrītes utt.)

4.8. Bumbiņu marķēšana obligāta.

4.9. Spēles ilgums vienai komandai 4 stundas, 45 minūtes.

5. Pieteikšanās un izloze

5.1. Spēlētāji var pieteikties sacensībām līdz 2003. gada 11. jūlijam plkst. 12:00 Ozo Golfa kluba recepcijā vai pa tālr. 7394399

5.2. Izlozi rīko Ozo Golf Club administrācija.

6. Starta laiki

Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu.

7. Dalības maksa

Sacensību dalības maksa komandai Ls 10, green fee – Ls 20.00. Kluba biedri un sezonas karšu īpašnieki no green fee maksas ir atbrīvoti.

8. Balvas un sponsori

Balvas nodrošina mēbeļu dizaina grupa „Coppa” un Ozo Golf Club.

Pēdējās izmaiņas , 08.07.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē