Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

LGF reitingā jauni līderi - Krukovs un Jansone

Pēc Vidzemes kausa izcīņas, kā jau to varēja gaidīt, ir notikušas izmaiņas Latvijas golfa federācijas (LGF) reitingos - gan kungiem, gan dāmu konkurencē pēc sestdienas sacensībām ir jauni līderi. Kungu konkurencē pēc kāda pārtraukuma pirmajā vietā atgriezies Artūrs Krukovs, savukārt dāmām līderpozīcijas atkarojusi Laura Jansone.

Krukovs, kurš bija ranga līderis jūnijā, pirmajā vietā atgriezās pēc otra labākā stroke rezultāta uzrādīšanas Vidzemes kausā, un lai gan pēc sacensību noteikumiem "Ozo Golf" pro pie kausiem netika, 78 sitieni viņam deva 470,64 reitinga punktus, ļaujot apsteigt līdzšinējo līderi Gati Abrantu, kurš Vidzemes kausa izcīņā nepiedalījās. Vien jāpiebilst, ka abi līderi ir diezgan ievērojami atrāvušies no trešās vietas, kuru saglabājis Valdis Liepiņš.

Vēl labāks stroke rezultāts - 75 sitieni - sestdien bija otram "Ozo Golf" pro Ola Engberg, taču viņš pie reitinga punktiem netika, jo sacensībām pieteicās jau pēc noteiktā termiņa beigām.

Pirmajā desmitniekā notikušas vēl pāris izmainās - juniors Raivis Kalniņš no sestās vietas pacēlies uz ceturto, Normunds Mazjānis no desmitās uz septīto, bet Vitauts Tučkus no 14. un devīto.

Vislielāko kāpumu vadošajā galā, protams piedzīvojis Vidzemes kausu lielākais veiksminieks Tālivaldis Pētersons. Viņš ne tikai savā īpašumā ieguva trīs sacensību kausu, bet tagad LGF reitingā no 26. vietas pakāpies uz 13.

Uzvara Vidzemes kausa izcīņā pirmajā vietā dāmu rangā ļāva atgriezties Laurai Jansonei, taču viņas pārsvars pār iepriekšējo līderi Vinestu Ruku ir mikroskopisks - tikai 0,35 punkti! Trešo vietu saglabājusi Daiga Puisīte, bet lielākais kāpums izdevies Aijai Krištopanei, kura rangā no 18. vietas pakāpusies uz 14.

Jau šo sestdien "Viesturos" notiks kārtējās reitinga sacensības - "Rīgas rajona kauss 2003", un pēc tā atkal ir gaidāmas reitinga izmaiņas.

Sīkāk ar jauno reitingu var iepazīties reitingu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 22.07.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē