Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Junioriem rēķinu kārtošanas laiks

Principiāli mači trešdien sāksies "Ozo Golf", kur divas dienas risināsies Latvijas junioru čempionāts. Papildus intrigu radīs spēcīgo Krievijas junioru līdzdalība, lai gan viesi, saprotams, cīnīsies ārpus konkursa. Krievijas izlases spēlētāju skaitā ir vairāki golferi, kuru HCP no nulles atšķir tikai cipari aiz komata. Tālāk apskatāmi arī starta laiki pirmajai dienai.

Vēl nav zināms, vai Krievijas juniori spēlēs abas turnīra dienas, taču skaidrs, ka arī trešdienas cīņas ļaus izvērtēt viesu un pašmāju spēlētāju spējas. Lai nedzēstu sacensības garu, un saglabātu interesi par spēli, visspēcīgākie Krievijas juniori spēlēs atsevišķi. Skaidrs, ka izteikta spēle vienos vārtos, nepalīdzētu ne pašu spēlētājiem apgūt ko jaunu, ne arī viesiem būtu aizraujoši spēlēt ar tomēr vājākiem pretiniekiem. Šādu vēlmi izteica abas puses.

Spēcīgāko trijniekā spēlēs Uļjana Rotmistrova, Aleksandrs Majorovs un Nikolajs Afanasjevs. Taču vairākiem Latvijas spēlētājiem būs iespēja pārbaudīt, ko nozīmē Krievijas junioru izlases līmenis. Pa vienam viesu spēlētājam grupā (flaitā) būs gan Raivim Kalniņam, gan Tomam Zeltiņam, Dāvim Pukstam un Mikum Gavaram. Kalniņam un Klintam Ozoliņam jāspēlē vienā grupā ar 2003. gada Krievijas Open čempionu Dmitriju Vinogradovu. Savukārt Kristai Puisītei un Anetei Indulēnai būs jāturas pretim Krievijas Open čempionei Gaļinai Rotmistrovai.

Turnīra dalībnieku skaitā būs arī abi pašreizējie "Latvian Open" uzvarētāji - Uļjana Rotmistrova un Majorovs. Vairāki Krievijas junioru izlases dalībnieki jau ir pieteikušies sestdien "Ozo Golf" spēlēt "Tower Casino Open", kur konkurenti varēs nojaust, kas no Krievijas golfa jaunās maiņas augustā gaidāms ""Nordea" Latvian Open".

Kopumā cīņu Latvijas junioru čempionātā trešdien sāks 35 spēlētāji, tajā skaitā 22 puiši un 13 meitenes. Uzvarētājus noteiks divu dienu summā, un sagaidāms, ka papildus slodzi jaunajiem spēlētājiem sagādās arī Meksikai piedienīgais karstums.

JUNIORU ČEMPIONĀTS

30.jūlijs

Tee – time

1st hole

10th hole

9:50

Juliana Rotmistrova

Aleksandrs Majorovs

Nikolajs Afanasjevs

 

10:00

Raivis Kalniņš

Dmitrijs Vinogradovs

Klints Ozoliņš

Agris Kārkliņš

Harijs Bariss

Artūrs Streļuks

10:10

Dāvis Puksts

Andrejs Pavlovs

Kārlis Eniņš

Linda Dobele

Dace Tiknuse

Nadīna Elekse

10:20

Toms Zeltiņš

Kirils Ušakovs

Mareks Ķikuts

Otto Ošenieks

Reinhods Pīrāgs

Kārlis Lūsis

10:30

Mikus Gavars

Dmitrijs Zaharovs

Ilmārs Naglis, jr.

Kristaps Grīslis

Kārlis Grants

10:40

Krista Puisīte

Gaļina Rotmistrova

Anete Indulēna

10:50

Māra Puisīte

Anna Pavlova

Elīna Gulāne

11:00

Laura Jansone

Elīna Streļuka

Zane Puikevica

Pēdējās izmaiņas , 29.07.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē