Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Vidzemnieki sola "hole in one" auto

Ja kādam no Vidzemes kausa izcīņas dalībniekiem izdosies pārsteigt "Ozo Golf" 6.bedrīti ar hole in one, veiksminiekam turpmāk būs daudz ērtāk doties aplūkot, kas gan labs Vidzemē atrodams. Turnīra rīkotāji ar sponsoru atbalstu par izcilo meistarstiķi sola "Mazda RX8" sporta auto. Turklāt varētu būt, ka nopelnīt lielisko balvu šoreiz būs vieglāk nekā nākamajās sezonās - tradicionālais turnīrs notiks sesto reizi, tādēļ īpašā būs īsā 6.bedrīte.

Līdz šim gan visas pašmāju turnīros hole in one balvās solītās automašīnas ir paglābušās no nonākšanas golferu īpašumā. Taču varbūtības teorija vēsta, ka notikums, kas ir iespējams, agri vai vēlu piepildās, ja vien tas tiešām ir iespējams. Tātad līdzšinējie nesekmīgie hole in one sitieni ir tikai pietuvinājuši lielo veiksmes brīdi, kas var pienākt arī sestdien.

Par golferiem gaidāmo veiksmes sēriju diezgan pārliecināti ir arī turnīra rīkotāji, atgādinot, ka hole in one balvu saņems tikai pirmais izcili precīzā sitiena autors.

Kā jau varēja prognozēt, par Vidzemes kausu pacīnīties gribēja ļoti daudzi, tādēļ 88 vakances tika ātri aizpildītas. Pēc rīkotāju aprēķiniem spēlēt gribētāju bija uz pusi vairāk.

Vidzemes kausa izcīņu atbalsta ģenerālsponsors "Remy Martin", un turnīra dalībniekiem būs iespēja pašiem pārliecināties, ka darbības profilu uzņēmums nav mainījis, tāpat kā arī pārējie atbalstītāji minerālūdens "Perrier" un "Aldaris". Turklāt 36 labākie tiks pie balvām, kas ļaus "Remy Martin" ražojuma kvalitāti pārbaudīt arī vēlāk.

Tā kā turnīrs notiks shotgun formātā, ir cerības arī uz kupli apmeklētu apbalvošanas pasākumu. Ietilpīgāks turnīra formāts nav izvēlēts tādēļ, lai tie vidzemnieki, kam sezona lielākoties paiet mājām tuvākajos pļavu laukumos, šoreiz varētu sajust kopā būšanu ar labākajiem spēlētājiem, tādējādi gūstot stimulu meistarības pilnveidošanai. Paredzams, ka vairāk par pusi spēlētāju turnīrā būs tādi golferi, kuri dzīvo vai strādā Vidzemē.

Pēdējās izmaiņas , 15.07.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē