Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

"Ecco" tūrē saimnieko pro

Ar loģiski paredzamiem rezultātiem svētdien noslēdzās "Ecco" tūres 3.posms, kur pirmās divas vietas ieņēma abi "Ozo Golf" pro Ola Engbergs un Artūrs Krukovs. Engbergs gan sasniedza labāko stroke rezultātu - 75 sitieni, gan bija pirmais posma kopvērtējumā, kur par gūto vietu saņemtajiem punktiem varēja pieskaitīt arī trīs bērdiju devumu.

Krukovs nospēlēja ar 76 sitieniem, un posmā ieņēma 2.vietu, kas viņam ļāva nostiprināties vadībā tūres absolūtajā kopvērtējumā. Pateicoties trijiem bērdijiem, uz 3.vietu posmā pakāpās Toms Zeltiņš. Zem 80 sitieniem izdevās nospēlēt tikai abiem iepriekš minētajiem pro.

Absolūtajā kopvērtējumā Krukovs ar 114 punktiem ir pārliecinošā vadībā, bet viņa tuvākie sekotāji ir Vilis Krištopans un Dāvis Puksts ar 86 punktiem. Tikai divos posmos spēlējušais Tālivaldis Pētersons ar 65 punktiem noslēdz labāko sešinieku.

Lai gan katrā tūres posmā cīnās 30 golferi, kopumā pie spēlēšanas jau ir tikuši 50 golferu. Līdz nākamajam posmam gan būs jāgaida vairāk par mēnesi. Spēlētājus 22.augustā paredzētajam 4.posmam atlasīs pēc dienu iepriekš paredzētā "Inter Riga Canon Open".

Rezultāti ir apskatāmi iepriekš ziņu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 18.07.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē