Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Austrijā pirmā diena tumšākās krāsās

Par "Murhof Golf Club" laukuma sarežģītību un Eiropas U-16 čempionātā valdošo spriedzi ceturtdien pārliecinājās Latvijas juniori, kam nācās samierināties ar vietām pēdējā desmitniekā un tā tuvumā. Īpaši smagu vilšanos piedzīvoja Laura Jansone, kam būs jāsaņemas, lai nākamajās kārtās vērstu ko par labu.

Pretēji handikapu loģikai, visaugstāk kopvērtējumā - 75.vietā - tika stabilāk nospēlējusī Krista Puisīte, izejot laukumu ar 86 sitieniem (+14 virs PAR) - septiņas bedrītes ar PAR, deviņi bugiji, un pa vienam double un triple bugijam.

Jansonei tāpat kā iepriekšējā turnīrā Skotijā pēc pirmās kārtas galvenais būs to aizmirst, lai nākamajās dienās parādītu savu spēli. Tad arī 85.vieta turnīra tabulas noslēgumā paliks kādai citai. Latvijas dāmu ranga līderei spēle negāja, un, izdarot 98 sitienus, viņas labākais sasniegums bija ar PAR izietas trīs bedrītes.

Mikus Gavars pēc pirmās dienas un 90 sitieniem ir 80.vietā.

Tikmēr lielāku praksi ārzemju turnīros guvušais igaunis Mark Suursalu pirmo kārtu beidza ar PAR, iekļūstot pirmajā desmitniekā.

Sacensību rezultāti apskatāmi: http://www.golf.at/turniere/live_score.asp?clubnr=601&turniernr=118&a=netto (izvērstu rezultātu un citu rādītāju piekļvuvei jāklikšķina uz spēlētāja uzvārda)

Pēdējās izmaiņas , 22.07.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē