Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturos" ģimeņu cīņas

Ko gan var likt pretim aukstasinīgajam profesionāļu aprēķinam, kas nedēļas nogalē valdīs "Ozo Golf"? Vienīgi pamatīgas vērtības, tādēļ svētdien "Viesturos" savu spēku varēs rādīt ģimenes, kuras ir vienotas arī golfā. Sezonā pēdējā ģimeņu kausa izcīņa "Viesturos" pēc nakts golfa pasākuma būs teju visiem pašmāju spēlētājiem vienīgais nedēļas nogalē pieejamais turnīrs.

Konkurence cīņā par uzvaru solās būt nopietna, un turnīram jau tagad ir pieteicies paliels dalībnieku pulks. Pirmajā ģimeņu turnīrā, kur labākos noteica HCP neto spēlē šosezon uzvarēja Lidija un Vitālijs Gavrilovi, bet labāko stroke rezultātu (70) sasniedza Anete Indulēna kopā ar Valteru Indulēnu.

Tiesa, kuplākajās golfa ģimenēs labākās komandas noteikšanā vispirms būtu jārīko iekšēja kvalifikācijas kārta, taču laba alternatīva ir raidīt cīņā visus spēkus, radot konkurentiem papildus galvassāpes ne tikai ar prasmi, bet arī ar skaitu.

Kamēr "Ozo Golf" saimniekos profesionāļi, "Viesturos" var paspēt aizvadīt pat vairākas treniņu sesijas dienā, jo līdz augusta beigām treniņlaukums meistarības slīpētājiem būs atvērts līdz pat plkst. 21.

Plašāka informācija par Ģimeņu kausu pieejama "Viesturu" recepcijā.

Pēdējās izmaiņas , 28.07.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē