Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

“Viesturu” sezonas kulminācija

Nedēļas nogalē risināsies golfa kluba “Viesturi” sezonas nozīmīgākās sacensības – GK “Viesturi” čempionāts, kur labākos noteiks pēc divās kārtās sasniegtajiem rezultātiem. Pēc pirmās dienas ir paredzēts cut, taču tā robeža pagaidām nav noteikta, jo rīkotāji vispirms vēlas zināt spēlētāju skaitu.

Teorētiski maksimālais dalībnieku skaits ir nolikumā minētie 88 golferi. Sagaidāms, ka cut nebūs liels, un lielākā daļa turnīra dalībnieku spēlēs abas dienas.

Visticamāk, ka sestdien spēlētājus sadalīs vismaz divās shotgun grupās, bet otrajā kārtā būs sistēma, kas labāko rezultātu īpašniekiem liks doties laukumā pēdējiem. Dalības maksa 10 latu ir divu dienu summā.

Atsevišķas balvas būs arī pēc pirmās dienas rezultātiem, kad labākos noteiks HCP neto spēlē vienotā ieskaitē dāmām un kungiem.

Galvenā ieskaite, saprotams, būs divu dienu summā stroke spēlē. Atsevišķi papildus vērtēs GK “Viesturi” biedrus, sveicot labākos gan kungu un dāmu, gan senioru ieskaitē. Nebūs aizmirsti arī “Viesturu” jaunieši un jaunietes. GK “Viesturi” prezidents Gunārs Pīlādzis atgādina, ka atklātais kluba čempionāts visiem ir laba iespēja iejusties vairāku dienu turnīra ritmā, lai nedēļu vēlāk “Ozo Golf” priecētu sevi un citus ar lieliskiem rezultātiem lielajā “Hansabanka Open”.

GK “Viesturi” čempionāta rīkotāji daļu no turnīra ienākumiem ziedos labdarībai, kurā aicina iesaistīties ar katru atsevišķi. Lūk, organizatoru vēstījums, kas attiecas uz labdarību šajās sacensībās.

Piedaloties Golfa kluba Viesturi turnīrā, Jūs ne tikai pārbaudīsiet savu meistarību pirms Open/Hansabanka turnīra, bet arī atbalstīsiet Bērnu paliatīvās aprūpes sistēmu Latvijā. Bērnu paliatīvās aprūpēs biedrība veido atbalsta sistēmu ģimenēm, kurās ir bērni ar neizārstējamām, progresējošām slimībām. Atbalsta sistēma ir būtiska lai nodrošinātu psihosociālu, medicīnisku un garīgu aprūpi bērna slimības laikā un pēc bērna nāves. Lai šo misiju realizētu ir nepieciešami speciālisti, transports un ar to saistītie uzdevumi, kā arī medicīniskai aprūpei nepieciešamie līdzekļi. Piedaloties šajās sacensībās Jums būs iespēja atbalstīt Bērnu paliatīvo aprūpi Latvijā un pie viena aplūkot zīmējumus, kurus zīmējuši mazie pacienti. Daļa no turnīra ienākumiem tiks ziedoti aprūpes sistēmai. Turnīra laikā varēs veikt individuālus ziedojumus.

Golfa Kluba Viesturi čempionāts 2004

SACENSĪBU NOLIKUMS

1.Vadība

Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina golfa laukuma ,,Viesturi” sacensību komiteja. Sacensību galvenais tiesnesis Artūrs Ozoliņš.

2.Sacensību vieta un laiks.

Sacensības notiek Golfa laukumā Viesturi 2004.gada 7. - 8.augustā.

3. Dalībnieki

3.1. Sacensības notiek Dāmu, Kungu, Senioru (no 55g.),Jauniešu (līdz 18 g.) Jaunietes (līdz 18 g.) konkurencē.

3.2 Spēlētājiem 2004 HCP kartes obligātas.

4.Sacensību formāts un noteikumi

4.1.Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un golfa laukuma Viesturi vietējiem noteikumiem.

4.2. STROKE OPEN 36 bedres Sitienu spēle, pirma dienā tiek izspēlētas 18 bedres. Otrā dienā tiek izspēlētas nākamās 18 bedres. Ja vairāki spēlētāji dala pirmo, otro vai trešo vietu, tad uzvarētājs tiek noskaidrots “ pēkšņās nāves “pārspēlē. Pārspēle notiek 9.bedrītē, ja uzvarētājs nav noteikts, izspēle tiek atkārtota uz 9.bedrītes utt.

4.3.NETO OPEN 18 bedres Tikai pirmā dienā papildus tiks vērtēta Handikapu spēle, ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, uzvar spēlētājs ar zemāko handikapu. Ja handikapi vienādi , tad izspēlē “ pēkšņās nāves “ pārspēli .Pārspēle notiek 9.bedrītē, ja uzvarētājs nav noteikts, izspēle tiek atkārtota uz 9.bedrītes utt.

4.4.Atsevišķi tiks vērtēti ,"Golfa kluba Viesturi" biedri. Sitienu spēle (Stroke) 36 bedres.

Dāmas (no 19g), Kungi(no 19g.-54g.), Seniori (no 55g.), Jaunieši (līdz 18 g.) un Jaunietes (līdz 18 g.)

4.5. Tee: Kungi – Dzeltenās, Dāmas – Sarkanās.

4.4. Sacensību laiks 1 spēlētāju grupai ne vairāk kā 5 stundas (vienas bedrītes izspēlei 15.min.) . Bumbiņu marķēšana obligāta.

5.Pieteikšanās un izloze.

5.1.Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 5.08.2004.,pl. 18.00 mob.tel.6444390.

Dalībnieku skaits – 88.

5.2. Spēlētājiem, kuri nebūs pieteikušies līdz izlozes sākumam, ir tiesības lūgt sacensību tiesnesim iekļaut sevi turnīra spēlētāju sarakstā un sacensību tiesnesis izskatīs iespēju šādu lūgumu apmierināt. Izloze notiek pamatojoties uz spēlētāju HCP. Izloze notiek 5.08.2004. plkst.19.00.

6.Starta laiks

4.1.Starts notiks saskaņā ar izlozi. Informācija(www.golfs.lv vai mob.tel.6444390)

4.2. Katrs spēlētājs pats ir atbildīgs par ierašanos uz savu starta laiku un vietu. Reģistrācija 30 minūtes pirms starta.

7.Dalības maksa.

Sacensību dalības maksa katram spēlētājam 10,-Ls. Golfa Kluba Viesturi biedriem 50% atlaide (2004. Gada biedra kartes obligātas.)

8.Apbalvošana plkst.20.00

Balvas no GK Viesturi

Apbalvo – STROKE OPEN Sitienu spēle (Dāmas:1.-3.vieta,) (Kungi:1-3 vieta, )

Apbalvo Pirmā dienā – NETO OPEN Handikapu spēle (Dāmas:1.-3.vieta, 0-40Hcp) (Kungi:1-3 vieta, 0-36Hcp )

Apbalvo tālāko sitienu dāmām – 8/17.bedrite, kungiem – 5/14. bedrīte. Abu dienu abos apļos.

Apbalvo tuvāko sitienu 2/11. bedrītes, kā arī tuvāko sitienu 7/16. bedrītes. Abu dienu abos apļos.

Atsevišķi tiks apbalvoti – GOLFA KLUBA VIESTURI biedri. STROKE Sitienu spēle.

(Dāmas no 19g.:1.-3.vieta), (Kungi no 19g.-54g.:1-3 vieta), (Senjori (no55) 1-3 vieta), ( Jaunieši (līdz 18 g) 1-3 vieta), (Jaunietes (līdz 18 g.) 1-3 vieta).

Sacensību orgkomiteja

Pēdējās izmaiņas , 03.08.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē