Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Puksts un Krista Puisīte GK “Viesturi” čempioni

Nosargājot pirmajā dienā iegūto pārsvaru, Dāvis Puksts un Krista Puisīte svētdien kļuva par GK “Viesturi” čempionāta uzvarētājiem, apliecinot jaunās paaudzes apņēmību izkonkurēt visus ne tikai junioru ieskaitē. Ja dāmām Puisītes pārsvars pār tuvāko sekotāju Lauru Jansoni bija trīs sitieni, tad kungiem vēl pirms pēdējā ripinājuma cerības uz uzvaru bija arī “Viesturu” pro Valdim Liepiņam.

Otrajā dienā Liepiņam un Pukstam bija pa 73 sitieniem, un izšķirošs izrādījās Puksta sestdien iegūtais viena sitiena pārsvars. Ja Liepiņš sev liktenīgajā ripinājumā 18.bedrītē būtu bijis veiksmīgāks, kausa ieguvēju nāktos izšķirt pārspēlē. Taču viss bija tā kā bija, un Puksta 146 sitieniem Liepiņš sekoja ar 147 sitieniem.

Pirmajās deviņās bedrītēs Liepiņš kārtā bija ieguvis divu sitienu pārsvaru, bet Puksts atspēlējās nākamajā aplī, turklāt nodemonstrējot trīs bērdiju sēriju no 11. līdz 13.bedrītei. Uzvarētāja uzrunā Puksts apliecināja, ka juties kā puterēšanas Dievs, un varbūt tas kļuva iespējams, pateicoties “Viesturu” grīnkīpera pūlēm.

Grīnu ātrumu agrāk vai vēlāk nācās apjaust visiem spēlētājiem, daudzi no kuriem uzteica “Viesturu” personāla centienus nodrošināt visaugstāko laukuma kvalitāti.

Dāmu cīņās Krista Puisīte parādīja stabilu spēli, abās dienās laukumu veicot ar 78 sitieniem, kas summā deva 156 sitienus. Trešā vieta tika Daigai Puisītei, kura otrajā dienā neatpalika no meitas, un summā Jansonei zaudēja tikai vienu sitienu.

GK “Viesturi” kluba ieskaitē kungiem uzvarēja Liepiņš, bet Pukstam atlika labākā juniora lauri. Attiecīgi par Puisīšu ģimenes iekšējo lietu kļuva galveno balvu sadalīšana dāmu un junioru meiteņu vērtējumā.

Tveicīgajā dienā vērtēja arī atsevišķu tālāko un precīzāko sitienu autorus. Vistuvāk karodziņam svētdien sita Ģirts Rūda (2.bedrītē) un Viktors Burbo (7.bedrītē). Tiesa, Rūda nebija klāt apbalvošanā, tādēļ par šokolādes “Mercedes” paglābšanu no izkušanas turpmāk nācās rūpēties Vilmāram Jansonam.

Tālākais sitiens kungiem 5.bedrītē izdevās Tomam Zeltiņam, bet 8.bedrītē par sevi atkal atgādināja Anete Indulēna.

Vai “Viesturu” cepešpannā gūtais rūdījums jaunnedēļ palīdzēs “Hansabanka Latvian Open”, varēs spriest jau pavisam drīz

Pēdējās izmaiņas , 08.08.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē