Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Arī dāmas sit hole in one!

Hole in one balvu apdrošinātājiem ir pienācis laiks kļūt tramīgiem, jo sasparojušās ir arī dāmas, turklāt izceļoties sacensību laikā "Ozo Golf" 13.bedrītē. Šoreiz gan par trāpījumu bedrītē ar vienu sitienu nekādas mega balvas netika solītas, tomēr Gintai Ozoliņai ir pamats lepoties ar sasniegumu, kam pēc "Inter Riga Canon Open" ir nodrošināta vieta Latvijas golfa vēsturē.

Uzvarētājus "Inter Riga Canon Open" noteica divās HCP grupās kopējā konkurencē kungiem un dāmām. Spēcīgākajā grupā mājiniekus tālākajās vietās atstāja viesmākslinieki no Slovēnijas un Itālijas, kur atpūtu Rīgā veiksmīgi apvienoja ar meistarīgu golfa spēli.

Slovēnis Vlado Grcic pārspēlē pieveica Angelo Teruzzi, jo pēc 18 bedrīšu veikšanas abiem bija pa 73 sitieniem. Uz uzvaru būtu varējis pretendēt arī "Ozo Golf" pro Ola Engbergs, ja vien pēc spēles noslēguma ar 73 sitieniem jau nebūtu devies savās tālākajās gaitās.

No pašmāju spēlētājiem vislabāk gāja Anetei Indulēnai, kura ar 75 sitieniem dalīja 4.vietu. HCP 16-40 grupā stroke spēlē labākais ar 88 sitieniem bija Gatis Birkavs. Ozoliņa nospēlēja ar 107 sitieniem, un pēc hole in one diez vai bija kāda nozīme tam, ka otrajā grupā viņa ieņēma 32.vietu.

Teruzzi un Grcic sadalīja pirmās vietas HCP neto ieskaitē spēcīgākajā grupā. HCP 16-40 grupā neto spēlē vislabāk veicās Jānim Lediņam.

Pēdējās izmaiņas , 22.08.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē