Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Puksts izvirzās vadībā

Pēc vairākos turnīros iepriekš piedzīvotiem pieticīgiem rezultātiem svētdien “Ecco” tūres posmā atkal par sevi atgādināja Dāvis Puksts, nospēlējot ar 76 sitieniem un izvirzoties vadībā tūres kopvērtējumā. Turklāt četri “Ozo Golf” laukumā gūtie bērdiji palīdzēja Pukstam krietni uzlabot pozīcijas, un pirms nākamā posma viņš tuvāko konkurentu Vili Krištopanu apsteidz par 18 punktiem.

Pēc stroke rezultātiem otro vietu posmā, nospēlējot ar 78 sitieniem, ieņēma Laura Jansone, bet trešie ar 80 sitieniem bija Niklass Braathens un Krista Puisīte. Ne tik labi kā dienu iepriekš veicās viesiem no brālīgajām Eiropas dienvidu valstīm, taču, pieskaitot bērdiju punktus, situācija jūtami mainījās.

Otrais veiksmīgākais spēlētājs ar 41 punktu bija Angelo Teruzzi, kam sekoja Braathens, Krištopans, Andrea Rossi un Ilmārs Naglis seniors. Posmā nespēlēja “Ozo Golf” pro Arturs Krukovs, tādējādi vismaz uz laiku šķiroties no tūres līdera statusa.

Necik daudz iespēju mainīt lietu kārtību tūres reitingā golferiem vairs nebūs, jo atlicis vairs tikai viens posms 19.septembrī, kam nedēļu vēlāk sekos Lielais fināls.

Kamēr “Ozo Golf” spēlēja lielāki meistari, “Viesturos” risinājās cīņas par Zaļo kausu. Kā redzams pēc rezultātiem, neviens no uzvarētājiem nenospēlēja zem 100 sitieniem. Taču izskatās, ka ar rezultātu, kas vēl pirms ne tik daudz gadiem dotu vietu līderu skaitā teju jebkurā citā turnīrā, drīz vairs nevarēs uzvarēt arī HCP 36-40 spēlētāju konkurencē.

Atsevišķās HCP grupās par Zaļo kausa ieguvējiem kļuva Renārs Burskāns (104 stroke sitieni), Edvards Zariņš (102), Inga Škutāne (100) un Diāna Lediņa (115).

Pēdējās izmaiņas , 23.08.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē