Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmā diena veiksmīgāka Pukstam

Spēlējot Eiropas EJGT tūres finālposmā, pirmdien Lejasaustrijā labāko rezultātu no latviešiem sasniedza Dāvis Puksts, izejot GC "Waidhofen" laukumu ar 77 sitieniem (+5 pret PAR). No visiem 74 dalībniekiem tas deva vietu trešā desmita sākumā. No meitenēm labākais rezultāts - 81 sitiens - bija Laurai Jansonei.

Māsas Krista un Māra Puisītes abas laukumu izgāja ar 86 sitieniem, bet Anetes Indulēnas un Elīnas Streļukas rēķinā bija attiecīgi 89 un 94 sitieni.

Tā kā rezultātu atspoguļojumā spēlētāju vecuma grupas nav norādītas, īstais spēku samērs paliktu diezgan neskaidrs, ja vien iespaidos par pirmo dienu ar golfs.lv nepadalītos Vilmārs Jansons. Izrādās, ka Jansonei U-18 grupā bija otrais labākais rezultāts, bet Puksts savu U-18 vienaudžu konkurencē ir pa vidu un dala 6.vietu, apliecinot, ka gada laikā ir izdevies līderiem tikt daudz tuvāk.

Krista Puisīte spēlē astoņu U-15 meiteņu konkurencē, un pēc pirmās dienas ir trešā, savukārt jaunākā māsa Māra ir līdere U-12 grupā, kur cīnās septiņas jaunās golferes. Indulēna un Streļuka U-15 grupā ir tuvāk beigu galam. Taču arī Streļuka, kura pirmo reizi spēlē šādā turnīrā ārzemēs, nav pēdējā.

Konkurence EJGT finālposmā ir nopietna, turklāt jauniešiem tiek nodrošinātas lieliskas treniņu iespējas ar izciliem grīniem un speciālām treniņbedrītēm, atzina Jansons. Lai gan arī pirmajā kārtā Latvijas juniori spēlējuši labi, ir cerības, ka otrajā kārtā varētu veikties vēl labāk.

Galīgais vietu sadalījums kļūs zināms otrdien pēc otrās kārtas izspēles, un katras vecuma grupas uzvarētājs EJGT sezonas kopvērtējumā iegūs tiesības oktobrī Anglijā spēlēt "Faldo Series" finālā.

Ar apvienotiem pirmās dienas rezultātiem var iepazīties http://www.golf.at/turniere/live_score.asp?clubnr=328&turniernr=106&a=netto

Pēdējās izmaiņas , 30.08.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē