Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Dāmu klubam sezonas noslēgums

Tā kā rudens arvien neatlaidīgāk piesaka savas tiesības, golferes plāno jau svētdien “Viesturos” aizvadīt Latvijas Sieviešu golfa kluba (LSGK) sezonas noslēguma turnīru. Dāmas, protams, no golfa laukumiem nebūs pazudušas arī septembra otrajā pusē, taču sava kluba sacensību sezona līdz ar to būs galā. Noslēguma mačiem var pieteikties arī spēlētājas, kuras nav LSGK dalībnieces.

Par “Siemens” un “Sirowa” dāvātajām balvām dāmas cīnīsies divās handikapu grupās – HCP 0-33 un HCP 34-40. Būs arī balvas par tālāko izsitienu 5./14. bedrītē un tuvāko izsitienu karodziņam 2./11.bedrītē.

Dāmas par iespēju šogad pēdējo reizi uzspēlēt LSGK rīkotajā turnīrā jau tagad izrādījušas lielu interesi, jo ir pieteikušās jau 32 dalībnieces. Taču nekas nav zudis arī tām spēlētājām, kuras vēl nav paspējušas reģistrēties. Pieteikumu pieņemšana turpināsies līdz piektdienas plkst. 17.

Pēc turnīra neizpaliks arī tradicionālā saviesīgā daļa, par ko ir parūpējusies LSGK valde. Dāmas brīvā gaisotnē varēs apspriest gan šosezon golfa laukumos un ārpus tiem piedzīvoto, gan apcerēt stratēģiju un taktiku jaunu mērķu sasniegšanai.

Dāmu akcijas šosezon ir piedzīvojušas pamatīgu kāpumu, jo klubā ir reģistrēti jau trīs desmiti golferu. Ņemot vērā LSGK aktīvo darbību, var sagaidīt, ka nākamajā sezonā dāmas būs vēl lielāks vērā ņemams spēks.

Pēdējās izmaiņas , 16.09.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē