Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Mediju kausa izcīņai piektā gadskārta

Turpinot golfa popularizēšanu, otrdien “Viesturos” jau piekto gadu notiks “RKT-Publicitātes” Mediju kausa izcīņa. Turnīrā varēs piedalīties ne tikai rakstošie žurnālisti, bet arī citi interesenti, kam pamatdarba vieta ir saistīta ar sabiedrisko attiecību vai reklāmas jomu.

Mediju kausa izcīņa ir arī priekšpēdējais posms Mediju līgas turnīrā, turklāt ar koeficientu 1,2. Veiksmīgi nospēlējot Mediju kausa izcīņā, Jānis Jarāns var praktiski nodrošināt līgas čempiona titulu jau pirms pēdējās kārtas, krietni apsteidzot tuvāko sekotāju Jāni Janševicu.

Mediju kausa rīkošana savulaik bija golfa laukuma "Viesturi" un sabiedrisko attiecību centra “RKT Publicitāte” kopīga iniciatīva, lai sekmētu golfa publicitāti Latvijas medijos. Pieeja izrādījās tik veiksmīga, ka vēlāk to mēģināja pārņemt arī citu Latvijā pagaidām ne tik populāru sporta veidu virzītāji, tomēr bez tik jūtamiem panākumiem.

Turnīra organizatori tāpat kā citus gadus ir nodrošinājuši sacensībām plašu atbalstītāju loku, kas ļaus laureātiem tikt pie balvām, bet visi spēlētāji saņems gandarījuma veltes.

Galvenā balva būs 1000 eiro atlaide, ja uzvarētājs būs nolēmis “Aura Auto” vai “M-motors” salonā iegādāties “Mazda 6” automašīnu. Turnīra dalībnieki varēs izmantot iespēju veikt testa braucienu ar jauno “Mazda 6 Touring”.

No Mediju kausa ieguvējiem atlaidi auto iegādei līdz šim ir izmantojis vienīgi pašreizējais LGF ģenerālsekretārs Armands Puče, kurš turnīrā pēdējo reizi spēlēja un uzvarēja pirms trijiem gadiem.

Šoreiz godalgotās vietas ar vērtīgām dāvanām apbalvos „Martas sporta centrs”, SIA „Telekomunikāciju grupa”, „Līvu akvaparks” , SIA „Tiimari Latvia”, SIA „Eirokauss” arī SIA „Lion Line” un SIA „Ibero Shops”. Veicināšanas balvas būs no SIA „Ibero Shops, AS „Dzintars”, SIA „Lion Line”, SIA „Stendera ziepju fabrika”, SIA „Emīla Gustava šokolāde”, „AS Paulig Baltic”, SIA „Apsara”, AS „Golfs Viesturi” u.c. Ar uzkodām dalībniekus cienās SIA „Anšpēteri”.

Startam jau ir pieteikušies ap 40 dalībnieku, kuri lielākoties ir Latvijas rakstošie žurnālisti, taču netrūkst arī citu mediju darbinieku. Līdz šim dalībnieku rekords tika sasniegts 2001.gadā, kad turnīrā bija 44 spēlētāji.

Pērn kungu konkurencē uzvarēja Ingmārs Jurisons, bet dāmām labākā bija Iveta Kaminska. Šosezon cīņā par uzvarētāja titula nosargāšanu Jurisona sīvākie konkurenti varētu būt Jarāns, Janševics un Gatis Šļūka, taču arī vairāku citu Mediju kluba spēlētāju meistarības līmenis ir pietiekami audzis, lai neļautu līderiem aizsapņoties. Pērn Jurisons vienīgais nospēlēja zem 100 sitieniem, taču šogad, ja vien nepievils laika apstākļi, divciparu skaitlis rezultātu kartiņā vēl neko negarantēs.

Dāmām divas iepriekšējās sezonas uzvarēja Kaminska, tomēr šosezon viņai ir līdzvērtīga pretiniece Ieva Bērziņa, kam Mediju match play turnīrā izdevās uzvarēt gan kluba prezidentu Kristianu Rozenvaldu, gan pieredzējušo Ivo Krumholcu.

Spēlētāji, kuriem golfa spēle vēl nepadodas tik labi, startam Mediju kausa sacensībās tiks salozēti grupās ar pieredzes bagātākiem kluba biedriem.

Pēdējās izmaiņas , 20.09.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē