Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

“Denderos” Valmieras čempionāts

Vismaz vienu čempionu šosezon vēl ir atlicis noteikt – ikvienu spēlētgribētāju sestdien gaidīs “Denderos”, kur risināsies nu jau piekto gadskārtu sasniegušais Valmieras čempionāts golfā. Kā nopietnam turnīram pienākas, cīņa par uzvaru būs sitienu spēlē (stroke), veicot 18 bedrītes.

Sacensību starts šosezon pārveidotajā “Denderu” laukumā ir paredzēts plkst. 12, bet pieteikties turnīram varēs uz vietas līdz plkst. 11.30, kad notiks izloze. Atsevišķs vērtējums būs dāmām un kungiem.

Pie kausiem tiks ne tikai uzvarētāji, bet visi pirmo sešu vietu ieguvēji. Golferi varēs arī pārliecināties, ka sacensības nebeidzas pēc 18.bedrītes izspēles, jo vakarā būs turnīra saviesīgā daļa ar vakariņām un pirti.

Valmieras čempionāti līdz šim ir notikuši “Viesturos” un “Zēmelēs”, taču šogad valmierieši izlēma turnīru sarīkot “Denderos”. Tas ir ļoti augstas kvalitātes laukums, un ir īsti piemērots jubilejas turnīra rīkošanai, pieņemto lēmumu golfs.lv skaidroja viens no galvenajiem sacensību rīkotājiem Jurģis Ābele.

Nešauboties par gaidāmo sacensību augsto līmeni, Ābele bažījās par ko citu. Viņš nav pārliecināts, vai spēs nospēlēt tik slikti, lai neuzvarētu. Zināms pamats satraukumam ir, jo līdzšinējie četri Valmieras čempionāti ir noslēgušies ar Ābeles ierindošanos pirmajā vietā. Ābele uzskata, ka turnīram nāktu par labu beidzot tikt pie jauna uzvarētāja, un konkurenti solās būt respektējami, taču tīšuprāt pašreizējais čempions garām nesitīs.

Pēdējās izmaiņas , 07.10.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē