Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

“Ozo” sacensību sezona galā

Līdz nākamajam oficiālajam turnīram “Ozo Golf Club” būs jāpagaida kādus sešus mēnešus, jo 2004.gada sacensību sezonai sestdien Ķīšezera krastā pielika punktu. Komandu cīņā uzvarēja Imanta/Babīte, taču pie apbalvojumiem tika arī labākie dažādās sezonas nominācijās – nopietnās un arī visai negaidītās.

Uzvarētāja noteikšanā cīņa bija spraiga, un Imantai/Babītei, kas apvienoja Valteru Vildi, Ainaru Pauniņu, Elmāru Rancānu un Andri Zvanu, pirmo vietu scramble HCP neto spēlē deva 57 sitieni. Par vienu neto sitienu sliktāk nospēlēja veselas trīs komandas, taču zemāka handikapa dēļ otrajā vietā tika Guza ar Edgaru un Guntaru Zālīšiem, kā arī Māri Gulānu un Vinetu Ruku. Vēl Guza saniedza dalītu labāko stroke rezultātu – 62 sitieni.

Trešo vietu 21 komandas konkurencē dalīja Kurzemnieki un Skauti ar Gaidām. Šoreiz golferu četriniekiem nenācās iejusties kaut kā ēdama lomā, jo komandu nosaukumos netika izmantoti “Ozo Golf Club” restorāna ēdienkarte, atstājot kristību mokas pašu spēlētāju ziņā.

Iespējams, pirmās vietas ieguvējus varēja droši prognozēt jau iepriekš, jo arī pērn sezonas noslēguma mačos uzvarēja komanda ar HCP 7, startējot tieši no 5.bedrītes.

Apbalvošanas pasākumā “Ozo Golf Club” godināja labākos sezonas individuālajās nominācijās – apbalvojumu par gada laikā panākto iespaidīgāko progresu un handikapa sadeldēšanu saņēma Kārlis Broders, bet Mārtiņu Pukši uzteica kā visbiežāk laukumā redzēto golferi.

“Ozo Golf Club” pro Artūru Krukovu sumināja kā Latvijā labākā handikapa (1,2) īpašnieku, savukārt Lauru Jansoni apsveica kā veiksmīgāko spēlētāju, kam sezonā šajā laukumā izdevās gūt septiņas uzvaras. Par sezonas atklājumu nosauca Guntaru Zālīti, kurš šogad spēlēja ne tikai veiksmīgi, bet arī stabili, turklāt tiekot pie “Ozo Golf” bezmaksas abonementa 2005.gadam.

Niklass Braathens nopelnīja atzinību par junioru golfa atbalstīšanu un aktīvu līdzdalību sacensību rīkošanā. Viņš arī saņēma “Ozo Golf Club” restorāna piešķirto balvu kā golferis, kurš sezonas laikā ir iegādājies visvairāk sportiska satura kokteiļus. Tikmēr Vilis Krištopans nonāca lielākā zaļās tējas dzērēja godā, bet kā visbiežāko tālo viesi sveica lietuvieti Rimantas Kupstas.

Sezona “Ozo Golf” turpinās arī pēc noslēguma tortes apēšanas un kafijas izdzeršanas, par ko liecināja svētdien laukumu apmeklējušais lielais golferu skaits. Lēmumu par laukuma slēgšanu pieņems “Ozo Golf Club” grīnkīpers, taču līdz pirmām lielākām salnām viss būs tāpat kā līdz šim.

Pēdējās izmaiņas , 11.10.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē