Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Sacensību sezona paliek vēsturei

Ar rudenim itin jaukiem laika apstākļiem, pēdējo balvu dalīšanu un SAAB auto izvērtēšanu sestdien noslēdzās sacensību sezona "Viesturu" laukumā. Visveiksmīgākie pēdējos mačos 36 komandu konkurencē bija Lehs Luginskis un Guntis Gailis, izcīnot uzvaru ar neto 51 sitienu. Zāle gan joprojām ir zaļa, un spēlēt cerams varēs vēl ilgi.

Papildus gandarījumam par izcīnīto pirmo vietu uzvarētāji ieguva iespēju vismaz uz vienu nedēļas nogali par gandrīz savu uzskatīt izaicinoši sarkano SAAB spridzekli 9-3. Kā jau tika solīts, testa braucieniem uz nedēļas nogali SAAB nonāks vēl divu komandu īpašumā, un šajā ziņā izcēlās dāmas.

Daiga Puisīte un Inga Škutāne SAAB labvēlību izpelnījās kā labākā dāmu komanda, kas kopējā konkurencē bija augstajā trešajā vietā, uzvarētājiem zaudējot tikai divus sitienus. Ja ne paši veiksminieki, tad viņu tukšā palikušie sāncenši jau ir aprēķinājuši, ka, apvienojot spēkus, abas komandas varētu testēt SAAB veselas četras nedēļas nogales.

Ne tādā veidā kā cerēts pie SAAB uz brīdi tiks Laura Jansone un Sanda Opite, nopelnot veicināšanas balvu par rezultātu tabulas noslēgšanu.

Cerams, Jansone auto priekus varēs izbaudīt pilnā mērā, un, iespējams, pat pie SAAB stūres, ja vien dāmu reitinga pirmajam numuram pāris trūkstošo gadu dēļ to neliegs tēvs. "Viesturu" sezonas pēdējais turnīrs Jansonei gan nebūs patīkamāko sacensību skaitā, jo jau 7.bedrītē kāda noklīdusi bumbiņa, neraugoties uz skaļu FORE, pamanījās saskrieties ar viņas galvu.

Lai neriskētu ar nepatīkamām sekām, Jansone uz brīdi nonāca mediķu rokās, taču viss ir kārtībā, un tas laimīgā kārtā izrādījās tikai loģiskas piesardzības diktēts solis.

Neraugoties uz cīņu biedres izstāšanos, Opite turpināja spēli, un ar tikšanu līdz beigām neļāva sarukt finišējušo turnīra dalībnieku skaitam. Komandas apņēmība līdz ar to nepalika bez ievērības arī balvu sniedzēju acīs.

Lai arī sacensību sezona ir galā, spēlēšana "Viesturos" ar to vēl nebeidzas. Treniņlaukums līdz nākamajai sezonai ir slēgts, toties lielajā laukumā no plkst. 12 līdz 18 ir iespējams spēlēt darba dienās. Brīvdienās varētu būt vēl lielākas iespējas, taču kā jau šajos platuma grādos pieņemts, rudenī gandrīz viss būs atkarīgs no dabas mātes labvēlības.

Jebkurā gadījumā pirms braukšanas spēlēt golferiem loģiski jāizvērtē laika apstākļi, un pat nelielu šaubu gadījumā vienmēr būs drošāk pazvanīt uz pro shop, lai neiestigtu tikai 19.bedrītē.

Pēdējās izmaiņas , 17.10.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē