Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Spēlēšanai vēl visas iespējas

Ja līdzdalība turnīros nav galvenais arguments par labu spēlēšanai, tad sērot par sezonas noslēgumu vēl ir krietni pāragri. Nedaudz plašākas, vai pieticīgākas iespējas piedāvā gan "Ozo Golf", gan "Viesturos", un solītās laika prognozes pagaidām nebūt neliecina, ka tuvākajā laikā kas varētu mainīties uz slikto pusi. Līdz pirmajam īstajam sniegam un pašmāju sezonas nepārprotamām beigām vēl jāpagaida.

"Ozo Golf Club" kluba māja darbojas no plkst. 9-19, un golferiem nav pamata justies ierobežotiem. Var doties gan izspēlēt laukumu, gan treniņlaukumā paspēt sezonas laikā iekavēto. Darbojas kluba restorāns, kura slēgšanas laiks var būt arī pēc septiņiem vakarā.

Par "Ozo Golf" laukuma sezonas slēgšanas laiku pagaidām vēl nav runas. Kā jau tika vēstīts iepriekš, viss būs atkarīgs no grīnkīpera sprieduma, kas līdz sniegam vai pamatīgākam salam varētu vēl būt spēlētājiem labvēlīgs.

Tikmēr "Viesturi" ir pārgājuši uz īsāku darba dienu, un došanos laukumā pirms pusdienlaika neparedz. Nedēļas nogalē laukums varētu būt atvērts arī agrāk par plkst. 12, taču daudz kas būs atkarīgs no pašu spēlētāju aktivitātes un vēlēšanās izbaudīt rudeni golfa laukumā.

Dodoties uz "Viesturiem" jārēķinās, ka darba dienās kluba kafejnīcā gan varēs dabūt kafiju, tēju un stiprākus dzērienus, bet pamatīgāka ēšana izpaliks, jo virtuve ir slēgta. Gastronomiskā jomā nedaudz veiksmīgāki vienīgi varētu būt tie, kam vēlme spēlēt sakritīs ar tām dienām, kad "Viesturu" kluba māja būs kādas kompānijas rīkoti pasākumi.

Laika prognozes puslīdz droši vēsta, ka šonedēļ pieturēsies itin silts laiciņš, un arī pēc svētdienas nekas ekstrēms pagaidām nav paredzams.

Pēdējās izmaiņas , 19.10.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē