Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Jarānu gaida ceļš uz Ēģipti

Dabas untumu dēļ nedēļu vēlāk nekā plānots otrdien noslēdzās Mediju līgas sezona, kas atkal finišēja ar jaunu čempionu. Jānim Jarānam pēdējā kārtā pietika ar parādīšanos "Viesturu" laukumā, lai kļūtu skaidrs, ka pat teorētiski cits variants nav iespējams, un tieši viņš saņems kopvērtējuma uzvarētājam paredzēto sponsoru balvu - ceļojumu uz Ēģipti.

Jarāns daudz biežāk nekā citi Mediju kluba biedri šogad bija redzams laukumu rīkotajos turnīros, un gūtā pieredze lieti noderēja, lai atbīdītu otrajā vietā pērnās sezonas uzvarētāju Jāni Janševicu. Sīvāka cīņa notika par trešo vietu, kuru, pateicoties uzvarai pēdējā posmā, izcīnīja Ingmārs Jurisons, atstādams aiz sevis Gati Šļūku. Jurisons Mediju līgā bija labākais 2002.gadā, kad tika sākta regulāra reitinga uzskaite.

"Esmu gandarīts par uzvaru šogad, jo iepriekšējos gados visu laiku paliku trešais aiz Jāņa Janševica un Ingmāra Jurisona. Domāju, ka nākamajā gadā mums būs vēl viens nopietns konkurents par uzvaru kopvērtējumā - Gatis Šļūka. Tas tikai padara šo spēli vēl interesantāku”, sprieda Jarāns.

Mediju līgas ietvaros šogad bija deviņi posmi, kuros kopumā piedalījās 27 spēlētāji no dažādiem Latvijas medijiem, pauda Latvijas Mediju golfa kluba prezidents Kristians Rozenvalds. Vismaz trijos posmos spēlēja 24 mediju golferi. Kopvērtējumā netika iekļauti divi sliktākie katra spēlētāja posmi.

Spēlējošo dāmu un kungu proporcijas arī Medijiem ir tuvas kopējam stāvoklim Latvijas golfā. Šosezon gan tika sasniegts dāmu skaita pieaugums par 100 procentiem, taču absolūtajos skaitļos šis statistikas rādītājs vēl nav tik izcils, lai mediji ar to īpaši lepotos. Konkurence tikmēr saasinās arī dāmām, un izskatās, ka Ivetai Kaminskai turpmāk būs krietni jāpiepūlas, lai pasargātu iesildīto troni no Ievas Bērziņas.
 
Medijiem šogad notika vēl dažādi citi turnīri, tajā skaitā match-play izcīņa, komandu sacensības, Ivo Krumholca dzimšanas dienas ceļojošā kausa izcīņa, kā arī dažādu atbalstītāju un sponsoru rīkotie turnīri. Tāpat Mediji piedalījās Latvijas golfa klubu čempionātā, kur ieņēma 4.vietu.

No viekopus pulcētiem golfa interesentiem Mediji pakāpeniski pilnveidojas kā klubs, kura pastāvēšana nav atkarīga tikai no labvēļu atbalsta. Tādēļ ir pamats gaidīt, ka nākamajā sezonā kluba darbība kļūs vēl jo aktīvāka, bet rezultāti - labāki.

Pēdējās izmaiņas , 20.10.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē