Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

“Viesturos” cer uz vēl vienu

Pēc svētdien veiksmīgi aizvadītās “Pro Shop” balvu izcīņas “Viesturos” cer, ka debesu kancelejā izdosies nokārtot pieņemamus laika apstākļus arī nākamajai nedēļas nogalei, lai sacensību sezonu vēl nedaudz pastieptu garumā. Pirmajā gada papildturnīrā uzvarēja Lars Jonsson, kurš bija labākais ne tikai oficiālajā HCP neto ieskaitē, bet arī pēc stroke rezultātiem.

“Viesturos” labākie saņēma pro shop dāvanu kartes, kuras varēs izmantot pēc saviem ieskatiem gan ierastākiem pirkumiem, gan, iespējams, tikai viņiem pašiem nojaušamām lietām.

Lai gan turnīra dalībnieku skaits līdz ceturtajam desmitam neaizsniedzās, konkurence līderu vidū bija nopietna. Startēja pieci single HCP golferi, un trīs no viņiem, neraugoties uz HCP neto formātu, bija pirmajās četrās vietās.

Jonsson uzvaru deva 62 neto sitieni (stroke 71). Otrā ar 64 sitieniem (96) bija Jūlija Osmolovska, savukārt par vienu neto sitienu atpalika Johnny Fanello (stroke 72), kurš otrajā bedrītē raidīja bumbiņu vistuvāk karodziņam. Fanello būtu varējis saņemt balvu arī par precīzāko laika prognozi, solot, ka no rīta līs, bet turnīra laikā viss būs kārtībā.

Kamēr vēl nav skaidrs, vai izdosies pieburt īstos grādus jau šai nedēļas nogalei, lēmums par vēl viena turnīra rīkošanu paliek atklāts. Galīgo lēmumu ir plānots pieņemt ceturtdien, kad nedēļas beigu klimats būs paredzams jau daudzmaz droši.

Tikmēr pie sevis vilina arī “Ozo Golf” pro shop, atgādinot, ka nūjas un nūju komplekti nu jau ir dabonami ar 25 procentu atlaidi no līdzšinējās cenas.

Pēdējās izmaiņas , 25.10.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē