Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Nākošziem zem jumta?

Pavasara gaidās katram golferim nāksies pašam izdomāt, kā līdz nākamajai sezonai nepazaudēt uzkrāto meistarību. Pēc gada šāds uzdevums varētu kļūt vieglāk risināms, jo “Ozo Golf Club” ir plānots uzbūvēt apjumtu treniņhalli, kas pagaidām vēl ir projektēšanas stadijā.

Vēl ir jātiek galā ar projektu, taču uz nākamo ziemu būve varētu būt gatava, pastāstīja “Ozo Golf Club” direktors Armands Puče.

Lai gan būve būs angāra tipa, tā nebūs nekāda pagaidu konstrukcija. Paredzams, ka tajā varētu izvietot kādas četras izsitienu vietas, treniņgrīnu, telpas Rīgas Golfa skolai un vēl kaut ko ne mazāk noderīgu.

Tā kā treniņi telpās nav tik vilinoši kā spēlēšana uz zaļas zāles, ar četrām izsitienu vietām varētu arī pietikt. Lai izvairītos no nejaušas drūzmēšanās, ziemas treniņlaukuma apmeklējums visticamāk būs jāpiesaka iepriekš.

Jaunā būve taps auto stāvlaukuma galā pie 10.bedrītes izsitiena vietas.

Ja vien sals atzīsies, ka pagaidām ir tikai pajokojis, šosezon vēl varēs uzspēlēt “Ozo Golf” 18 bedrīšu laukumā. Trešdien laukums sniega un sala dēļ spēlētājiem nav pieejams, taču sezona nav pasludināta par slēgtu. Telefona zvans uz recepciju joprojām ir drošākais veids kā uzzināt par iespējām konkrētā dienā uzspēlēt.

“Ozo Golf” sezonas karšu kārotājiem tāpat kā iepriekšējos gadus jāatceras, ka pievilcīgākās cenas būs janvārī. Cenas tiks izziņotas decembrī, un pēc Pučes teiktā tās salīdzinājumā ar 2004.gadu īpaši nemainīsies. Iespējams, izpaliks pat inflācijas koeficients.

Pēdējās izmaiņas , 17.11.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē