Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Singh – “PGA Tour” gada spēlētājs

Jo tuvāk beigām nāk decembris, jo vairāk kļūst laureātu arī golfā. Pasaules rangu līderi Fidži golferi Vijay Singh pēc izcili aizvadītas sezonas pirmdien nosauca par “PGA Tour” labāko spēlētāju 2004.gadā.

“PGA Tour” biedru balsojums bija nepārprotams, un īstu konkurentu Singh nemaz nebija.

41 gadu vecais Singh kļuva par pirmo spēlētāju, kurš vienā sezonā nopelnīja vairāk par 10 miljoniem dolāru. Augustā viņš “US PGA Championships” guva karjerā trešo “Major” uzvaru, bet sezonā kopumā Singh palika nepārspēts deviņos turnīros. Ar 10 905 166 dolāriem Singh bija arī pārliecinoši labākais naudas pelnītājs US PGA tūrē.

Kopš augusta aizvadītajos astoņos turnīros Singh uzvarēja sešos no tiem, bet vēl vienā dalīja otro vietu. Piedaloties 29 turnīros, Singh šogad 18 sacensībās iekļuva labāko desmitniekā, apliecinot, ka sezona bija viena no izcilākajām viņa karjerā.

“Man viss šis gads bija lielisks,” teica Singh. “Tā nenotiek, ka kādu rītu pamosties, un sāc spēlēt tā kā es šogad. Tam visam ir ticis likts pamats. Viena uzvara ļauj tuvoties vēl vienai, un tas ļauj justies arvien pārliecinošāk.”

Singh arī pirmo reizi nopelnīja Vardona balvu par labāko vidējo sezonas rezultātu – 68,84 sitieni.

Pirms Singh piecus gadus PGA sezonas labākā spēlētāja laurus bija nopelnījis Tiger Woods.

Pēdējās izmaiņas , 06.12.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē