Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

“Viesturu” gads noballēts

Cenšoties neiegrožot sevi stingros formālos rāmjos, “Viesturu” kluba biedri nedēļas nogalē pulcējās pasākumā, kas tiklab varēja tikt atzīmēts gan kā sezonas noslēgums, gan kā savā lokā ieskandināti Ziemassvētki. Ap “Viesturu” kluba māju nekas neliecināja, ka vēl nesen tur varēja izslēpoties pēc sirds patikas, tomēr kaut kas ar pagātni saistīts bija.

Pasākuma rīkotāji par vienojošo motīvu bija izvēlējušies pagājušā gadsimta astoņdesmitos un deviņdesmitos gadus, kad golfa spēlēšanā vēl nebija tādu iespēju kā tagad. Taču viesu atnestās ne tik senās pagātnes liecības izraisīja neviltotu sajūsmu, atceroties, ka tieši tādas pašas lietas ne vienam vien ir nācies izmantot arī pašam.

Uz Jaunmārupi atceļoja arī relikts stikla taras paraugs, turklāt tā korķītis ar ļipiņu sedza oriģināli pildīto substanci.

Bija arī bildes no ne tik sen pagājušajiem laikiem, bet Ērika Loka “zilās uguntiņas” viktorīnā galdiņi konkurēja cīņā par žetoniem – pupām. Tās saņēma par pareizām atbildēm uz jautājumiem, kas viens otrs varēja būt ņemts arī no kāda izbijuša politinformatora pierakstiem.

Vislabāk ar pagātnes notikumu atsaukšanu atmiņā veicās apvienotajam Gavrilovu – Puisīšu – Tiknusu 9.galdiņam. Uzvarētāji nebija galvas lauzījuši velti, jo ieguva iespēju pavadīt nedēļas nogali “Viesturu” slēpošanas bāzē.

Īpašajiem viesiem būs nodrošināts viss nepieciešamais, taču sniegs šajā piedāvājumā nav garantēts, tādēļ līdz balvas izmantošanai var gadīties kādu laiciņu pagaidīt. Piedāvājums paliks spēkā arī tad, ja balto sniega segu nāksies gaidīt kaut gadu.

Vakara mūzikas programma nosacīti bija dalāma divās daļās. Nopietnākus gabalus varēja klausīties Raimonda Ozola un “Mazās Ģildes” izpildījumā, bet tuvāk naktij dīdžeja lomā uzdarbojās Ēriks Loks ar asistentu.

Viesu skaits mazumā sāka iet ap pusnakti. Taču izturīgākie deju grīdu deldēja vēl nakts otrajā stundā.

“Viesturos” pašlaik gan nevar iepriecināt tos, kuri gribētu uzspēlēt golfu, jo laukums ir pārāk mitrs. Atliek gaidīt vai nu vēl lielāku siltumu, kas to apžāvēs, vai arī cerēt uz otro sniegu, lai iemēģinātu slēpošanas trasi.

Pēdējās izmaiņas , 13.12.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē