Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Gada neticamākais notikums

Tik emocionālā un dažbrīd pat racionāli neizskaidrojamā spēlē kā golfs katram spēlētājam gadās piedzīvojumi, kas izbrīna ne tikai pašu, tādēļ diez vai kāds uzņemsies izveidot puslīdz objektīvu gada brīnumu topu. Taču nez vai bez vietas tajā paliktu tēvs un dēls Percassi, kam šogad turnīrā ASV izdevās vienam pēc otra raidīt bumbiņu bedrītē ar pirmo sitienu.

Šovasar spēlējot netālu no Bufalo “Stafford Country Club” laukumā, 57 gadus vecais tēvs un 28 gadus nodzīvojušais Steve Percassi juniors pēc mačiem varēja uz pusēm apmaksāt rēķinu par dzērieniem pārējiem golferiem.

Vispirms 168 jardu PAR3 bedrītē bumbiņu ar vienu 7.dzelža sitienu raidīja HCP 11 sasniegušais dēls, un mirkli vēlāk ar 6.dzelzi to pašu atkārtoja tēvs.

Tā kā bedrīte bija vērsta kalnup, abi sitēji sākotnēji nemaz nenojauta, kas noticis. Abi bijuši pārliecināti, ka sitieni bija par tālu, vēlāk stāstīja tēvs.

Percassi duets spēlēja kā partneri pāru komandu turnīrā, tādēļ otrais hole in one 12.bedrītē viņu rezultātu pat neiespaidoja.

Cenšoties izmantot veiksmes brīdi pēc pilnas programmas Percassi juniors tajā pašā dienā nekavējoties iegādājās loterijas biļetes, taču pārliecinājās, ka brīnumi nenotiek mūžīgi.

Pēdējās izmaiņas , 20.12.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē