Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Trijotne uz Spāniju

Lai neieslīgtu ziemas miegā, otrajos Ziemassvētkos uz treniņnometni Spānijā dosies junioru trijotne, kam vecāku atbalsts ļaus kaut uz brīdi aizmirst aukstumu un gatavoties vienā no Costa del Sol golfa kūrortiem. Treniņnometni organizē Eiropas junioru golfa tūre (EJGT), un rīkotāji cer sagaidīt vismaz divus desmitus jauno spēlētāju.

Treniņnometne, kurā piedalīsies Dāvis Puksts, Mikus Gavars un Krista Puisīte, “La Cala” laukumā ilgs līdz 8.janvārim.

Paredzams, ka lielākā daļa nometnes dalībnieku būs labākie Austrijas jaunie spēlētāji, kuru vidū gaida ierodamies arī šīs Alpu valsts junioru izlases golferus, pavēstīja Kristas tēvs Aldis Puisītis.

Aptuveni trešā daļa nometnes dalībnieku būs meitenes, bet pārējie – puiši. Treniņnometnes programmā ir paredzēta intensīva gatavošanās trenera vadībā, kā arī sacensības.

Nometnes organizatori plāno, ka šāda laicīga gatavošanās palīdzēs jaunajiem golferiem ātrāk uzsākt sezonu gan EJGT tūrē, gan citās sacensībās.

Puisītei treniņi ir vēl jo nepieciešamāki, lai labāk sagatavotos janvāra otrajā pusē paredzētajam braucienam uz Honkongu, kur risināsies “Faldo Series International Trophy” izcīņa.

Mājās palicēji ar “La Cala” kūrortu var iepazīties virtuāli http://www.lacala.com

Tēriņus par junioru līdzdalību nometnē Spānijā pilnībā ir uzņēmušies viņu vecāki. Uz spāņu zemi nebrauks Laura Jansone, taču viņa to kompensēs, kopā ar tēvu dodoties uz treniņiem Taizemē.

Pēdējās izmaiņas , 21.12.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē