Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Krievijas zelts Spānijas salās

Skatu uz siltākām vietām ziemā ir vērsuši Krievijas golferi. Spānijai piederošajā Maljorkas salā jaunnedēļ kļūs zināmi Krievijas Ziemas kausa ieguvēji. Varbūt tas arī nebūtu pieminēšanas vērts, ja vien dalībnieku vidū prāva pārstāvniecība nebūtu latviešiem. Pēc rīkotāju publicētās informācijas Latvijas golferi varētu veidot lielāko daļu no pieteikumus iesniegušajiem spēlētājiem, kuri nepārstāv Krieviju.

Sacensības risināsies "Club de Golf Santa Ponsa" laukumos. Lai gan formāli par turnīra sākuma dienu ir nosaukts 5.februāris, pirmā kārta kausa izcīņā būs tikai trešdien. Uzvarētāji kļūs zināmi pēc triju kārtu izspēles, pēdējā no kurām būs 11.februārī.

Ziemas kausa izcīņas rīkotāju skaitā līdztekus Krievijas golfa asociācijai (KGA) ir minētas arī tādas organizācijas kā Krievijas olimpiskā komiteja un Fiziskās kultūras, sporta un tūrisma federālā aģentūra, tātad turnīram ir atbalsts visaugstākajā līmenī. Orgkomitejā līdztekus KGA vadībai ir arī tenisa lielmeistars Jevgēņijs Kafeļņikovs, pasaulslavenais mūziķis Mstislavs Rostropovičs, nozīmīgas Krievijas valdības un pašvaldību amatpersonas, kā arī turnīra patronese Zviedrijas princese Brigita.

Uz Krievijas ziemas kausa izcīņas galveno balvu pretendēs kungi ar HCP ne augstāku par 10 un dāmas, kuru HCP nepārsniedz 14. Vienlaicīgi labākos noteiks arī atsevišķās HCP kategorijās, tādēļ sacensībām reģistrēja spēlētājus ar HCP līdz 28 kungiem un līdz 32 dāmām. Augstāku handikapu īpašniekus iekļāva rezerves sarakstā. Viņiem būs iespēja spēlēt, ja netiks sasniegts noteiktais dalībnieku limits - 100 kungu un 50 dāmu.

Uzvarētājus noteiks 54 bedrītēs stableford spēlē amatieru konkurencē. Sacensībām drīkst pieteikties arī profesionāļi, taču viņi spēlēs ārpus ieskaites. Papildus ieskaitēs noteiks mazo kausu ieguvējus stableford HCP spēlē trijās handikapu grupās.

Spēlētāju galīgo sarakstu turnīra rīkotāji plāno paziņot sestdien, bet pagaidām organizatoru mājas lapā ir redzami līdz šim apkopotie pieteikumi - http://www.rusgolf.ru/wincup5pts.htm

 

Pēdējās izmaiņas , 04.02.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē