Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Krievu ziemā Spānijā

Kamēr pašu mājās sniegputenis steidz revanšēties par rudenīgo gada sākumu, ne viens vien Latvijas golferis izbauda spēlēšanu saules vairāk sildītās vietās. Nedēļas nogalē latvieši piedalījās Krievijas Ziemas kausa izcīņā Maljorkā, un visaugstāk stableford spēlē izdevās pakāpties Vitautam Tučkum.

Kausa ieguvējus noteica pēc trijās dienās savāktajiem stableford punktiem, taču, kā jau nopietnā turnīrā pienākas, dalībnieku handikaps rezultātu neietekmēja. Visas trīs kārtas kungu konkurencē izspēlēja 79 dalībnieki.

Ar trijās kārtās savākto 41 punktu (13+13+15) Tučkus pakāpās uz 33.vietu. Ivars Grunte, Andris Zvans un Jānis Liepiņš sadalīja 42.-44.vietu, bet Vilnis Baltiņš seniors sacensības noslēdza 52.vietā. Andrim Forstmanim tika 71.vieta, savukārt Vilmāra Jansona vārds parādījās diskvalificēto sarakstā.

Tāpat kā pērn arī šoreiz Krievijas golferiem neizdevās aizsniegties līdz pirmajai vietai, un labāko trijniekā bija citu valstu spēlētāji. Ar 110 punktiem pārliecinošu uzvaru izcīnīja spānis Sebastian Garcia Grout, kura meistarību raksturo handikaps +3 un līdzdalība amatiera statusā PGA Eiropas tūres sacensībās.

Papildus atsevišķajā vērtējumā stableford HCP spēlē latvieši spēcīgākajā handikapa grupā bija tuvāk beigu galam, kas liecina par to, ka īstais sezonas sākums vēl ir priekšā.

Kā atsevišķs pasākums "Santa Ponsa Golf Club" notika arī Pro-Am turnīrs, kur no latviešiem visveiksmīgāk startēja Jansona un Forstmaņa komanda, ieņemot 8.vietu. Komanda, kurā spēlēja Liepiņš, bija 9.vietā. Tālāk 29 kvartetu konkurencē bija Gruntes (15.), Baltiņa (17.), Tučkus (23.) un Zvana (24.) pārstāvētās komandas.

Plašāk ar Krievijas Ziemas kausa izcīņas rezultātiem piedāvā iepazīties turnīra rīkotāji http://www.rusgolf.ru/wincup5_res1.htm

Pēdējās izmaiņas , 14.02.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē