Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

GK "Viesturi" pošas darbiem

Jau sajūtot jaunās sezonas nenovēršamo tuvošanos, gadskārtējo kluba pilnsapulci aizvadīja GK "Viesturi", kas aprīļa vidū atzīmēs trīs gadu darbības jubileju. Par galveno uzdevumu kluba biedri uzskata jaunu spēlētāju piesaistīšanu, vairāk cerot uz draugu pievilināšanu, nevis abstraktām reklāmas akcijām. Vēl notika kluba valdes pārvēlēšana.

GK "Viesturi" prezidenta pienākumus arī pēc pārvēlēšanas turpinās pildīt Gunārs Pīlādzis, bet viceprezidenta amatā joprojām būs Aldis Puisītis. Pēc balsojuma vienīgās izmaiņas skāra kluba valdes locekļu sarakstu - turpmāk līdztekus Daigai Puisītei, Andrejam Tiknusam un Vilmāram Jansonam darbosies arī Lidija Gavrilova.

Pašlaik klubā ir vairāk nekā 150 aktīvu biedru. Tā kā golfu spēlē daudz ģimeņu, tieši uz tām tiek liktas īpašas cerības spēles popularizēšanā. Aicinot uzspēlēt ģimenes draugus, nebūs brīnums, ja kādu no viņiem golfa āķis aizķers tā, ka norauties vairs nebūs tik viegli.

Kluba biedri plāno vēl jo lielāku uzmanību pievērst bērnu un jauniešu golfa attīstībai. Domāts par to, kā veicināt jauno spēlētāju centienus deldēt handikapus. Ļoti iespējams, ka handikapa reitingā īpaši izcēlušos jauno spēlētāju varētu atalgot ar sezonas karti spēlēšanai "Viesturos" nākamajā sezonā.

Mazāk tiek domāts par atbalstu jauniešu spēlēšanai ārzemēs. Lietderīgāk būs, ja labākie jaunie spēlētāji būs redzami pašu laukumā, un ar savu piemēru mudinātu citus jaunos golferus tiekties uz arvien labākiem rezultātiem, golfs.lv teica GK "Viesturi" prezidents Pīlādzis. Ja parādīsies iespēja Eiropā spēlēt jauniešu klubu turnīrā, tad gan GK "Viesturi" meklētu sponsorus savas komandas braucienam uz sacensībām.

Tāpat kā pērn visi bērni "Viesturos" varēs apgūt spēles māku par nelielu samaksu, kas īsti pat nesedz visus izdevumus. Maksa par vienu nodarbību ir divi lati. Bērniem tādējādi ir iespēja pārliecināties, vai tiešām golfs ir īstā izvēle, jo uzreiz netiek prasīta maksa par veselu mēnesi. Fakts, ka par nodarbībām tomēr ir jāmaksā, ļaus izvairīties no situācijas, ka treniņiem pieteiktos arī tie, kam patiesībā golfs nemaz tā īsti neinteresē, atzina Pīlādzis.

Spriežot par izredzēm drīzumā tikt laukumā un pēc garās ziemas beidzot uzspēlēt, Pīlādzis bija piesardzīgs. Jāņem vērā, ka pēc sniega nokušanas būs jāpaiet kādām pāris nedēļām, lai laukums būtu spēlējams. Tāpat treniņlaukumu atvērs tikai tad, kad bumbiņu vākšanas tehnika varēs droši braukt, nebaidoties pārvērst zālienu izdangātā dubļu jūrā.

Pēdējās izmaiņas , 24.03.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē