Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturos" nesteidz solīt

Teju klāt jau aprīlis, tomēr golferiem no tā pagaidām prieka pamaz, jo vēl kāds laiks līdz spēlēšanai būs jāpagaida. Ja Rīgā visi jau pacentušies aizmirst, kā izskatās sniegs, tad "Viesturos" tas tikai nupat tā jūtami sāk kust, atturīgs prognozēs bija laukuma grīnkīpers Artūrs Ozoliņš.

Nekādi noteikti termiņi spēlētājiem netiek solīti, un viss būs atkarīgs no tā, cik drīz pavasara procesi pieveiks vēl itin dzīvīgos ziemas spēkus.

Par 16.aprīlī ieplānoto turnīru Ozoliņš vēl neteica ne jā, ne arī - nē. Ja nedēļas beigās solītais vasarīgais laiks nebūs tikai īslaicīga kaprīze, un siltums ilgāku laiku turēsies pamatīgi virs nulles, tad viss ir iespējams. Ja izrādīsies, ka drīz vien atkal sekos krietni vēsāka gaisa vilnis, sezonas sākuma termiņus nāksies pārskatīt.

Pagaidām spriešana par to, kad "Viesturos" būs spēlējams laukums, ir tīri teorētiska, jo tikai tagad laukums pa īstam sāk atbrīvoties no sniega segas.

Arī par "Viesturu" treniņlaukuma atvēršanas dienu pagaidām zināms ir tikai tas, ka tā kļūs zināma nākamās nedēļas sākumā. Tā kā pagaidām mazāk kreņķu ir tiem, kam golfs un slēpošana ir sirdij vienlīdz tuvas lietas.

Pēdējās izmaiņas , 31.03.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē