Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Treniņu sezona sākusies

Pavasaris atnāca vēlāk nekā cerēts, taču dažus mazus patīkamus pārsteigumus tas tomēr ir spējis sagādāt. Ar grīnkīpera labvēlību jau trešdien pirmos golferus uzņēma "Ozo Golf Club" treniņlaukums, ko vēl nesen bija paredzēts atklāt tikai piektdien. Tagad ir visas iespējas pierādīt, ka apņemšanās šosezon vairāk trenēties ir noturīgāka par Ķīšezera ledu.

Naskākie un nepacietīgākie spēlētāji doto iespēju nav laiduši secen, un jau šodien izvērtēja, vai pārziemošanas sekas var radīt treniņlaukumā jaunas izjūtas. Ar viesošanos treniņlaukumā neesot kavējies Andris Keisels, tur izbaudot pavasarīgās pēcpusdienas sauli.

"Ozo Golf" treniņlaukums būs atvērts no plkst. 9 līdz plkst. 19, un tāds pat režīms attiecas uz brīvdienām. Kad tiks atvērts spēles laukums, var mainīties arī treniņlaukuma darba laiks.

Lai arī siltais laiks veicināja treniņlaukuma atvēršanu, pagaidām tas attiecas tikai uz to driving range daļu, kas neietver grīnus. Spēlētājus uz ripināšanas un čipošanas treniņgrīniem ir plānots laist brīvdienās. Tādi ir šī brīža plāni.

Tuvāk jaunajai nedēļai golfs.lv, iespējams, iepazīstinās ar reitinga sistēmu. Reitingu pārvaldīšanas virsuzraugs Mareks Nemme sola piektdien pastāstīt, kas mainīsies, kas paliks pa vecam.

Pēdējās izmaiņas , 06.04.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē