Arhīvs
17. Aprîlis, 2024. Rūdolfs, Rūdis, Viviāna
Pāru kaujas
rezultâti

Ziema atkāpjas negribīgi

Cerības uz īsti pavasarīgu sauli un siltumu pagaidām paliek nepiepildītas, taču tas nav mainījis "Ozo Golf Club" plānus piektdien pirmo reizi šosezon laist golferus laukumā. Kontinentālāks klimats ir "Viesturos", kur vietām vēl jālauž ledus, tādēļ Mārupes pusē nedēļas nogalē būs pieejams tikai treniņlaukums.

"Ozo Golf Club" varēs spēlēt visā laukumā, tajā skaitā arī meža ielokā izvietotajās bedrītēs. Laukumā viss ir kārtībā, un golferi var nešaubīties par iespēju jau piektdien tikt pie pirmajiem rezultātiem, pastāstīja "Ozo Golf Club" direktors Armands Puče.

Otrdien Ķīšezera krastos jau ir pieejama ne tikai driving range sitamā daļa, bet arī treniņgrīni ripināšanai un čipošanai.

Savukārt "Viesturos" spēlētājus laist laukumā domā nākamajā nedēļā. Kurā dienā tieši, un uz kādiem grīniem, vēl nav zināms, jo laika apstākļu izmaiņas pavasara procesus var ietekmēt dažādi. Tā kā pārsteidzoties vienā dienā var nodarīt laukumam tādu skādi, kas vēlāk būs jūtama pamatīgu daļu sezonas, prātīgāk tomēr ir nedaudz paciesties.

Slinkā pavasara dēļ "Viesturos" jau ir nācies kalendārā izsvītrot divus turnīrus. Atliek cerēt, ka tāds pat liktenis nepiemeklēs vismaz 24.aprīlī paredzētos mačus, lai gan garantijas pagaidām neviens nedod.

Tiem, kuri izlems nedēļas nogalē padarboties "Viesturu" treniņlaukumā, nav jābaidās par spēku izsīkumu bada un slāpju dēļ, jo kluba mājas kafejnīca darbosies.

Pēdējās izmaiņas , 12.04.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē