Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Auksta duša Spānijā

Ar nepatīkamu klupienu sacensību sezona sākās Laurai Jansonei un Kristai Puisītei - abām Latvijas spēlētājām rīt būs jāpacīnās, lai Spānijas starptautiskajā čempionātā juniorēm tiktu augstāk par pēdējām divām vietām. Spēle vienkārši negāja nevienā tās elementā, bez īpaša prieka atzina Jansone, taču apņēmību viņa nav zaudējusi.

Laukums "La Cala Golf Resort" ir sarežģīts un kalnains, taču ne jau tas vien varēja novest pie tāda rezultāta, golfs.lv teica Jansone. Latvijas dāmu līdere vakar uzklausīja trenera padomus, un pēc pašas teiktā šodien vecais sitiens spēlē jaucās ar jauno, tādēļ nekas prātīgs nevarēja sanākt.

Jansone ar 95 sitieniem noslēdza septīto desmitu, bet Puisītei bija par diviem sitieniem vairāk un 71.vieta.

Ja būtu izdevies parādīt labāko spēli, tad tiešām varētu cīnīties par vietu 36 veiksmīgāko skaitā, uzskata Jansone. Tā vietā tagad jāpacenšas otrajā kārtā vienkārši labi nospēlēt, lai nezustu pārliecība par sevi.

Abas juniores nav galīgi nokārušas degunus, un vakaru pavada treniņlaukumā, lai ar puteri aizgaiņātu nepatīkamas domas.

Labākās piecas golferes pirmajā kārtā nospēlēja ar 73 sitieniem. Vairāk nekā 90 sitienu bija vajadzīgi četrām spēlētājām. Otrajā kārtā golferes spēli turpinās tajos pašos flaitos, līdz ar to Jansone un Puisīte rīt nebūs vienā grupā.

Spānijas starptautiskā čempionāta juniorēm rezultāti pēc 1.dienas: http://www.golfspainfederacion.com/pdf/notas/intesp_junfem0105.pdf

Pēdējās izmaiņas , 13.04.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē