Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Cerības jāatliek

 Otrā diena Spānijas starptautiskajā čempionātā juniorēm Latvijas spēlētājām bija nedaudz veiksmīgāka, taču cerības uz panākumiem tik un tā nācās atlikt uz vēlāku laiku. Laurai Jansonei izdevās tikt tālāk par priekšpēdējo vietu, tomēr pirmajiem sezonas starptautiskajiem mačiem tas arī bija lielākais sasniegums.

 Otrajā kārtā Jansonei 18 bedrītes izdevās iziet ar 91 sitienu, turklāt divās bedrītēs bija deviņi un astoņi sitieni. Lai nu kā, bet pavasari apmānīt nav iespējams – mūsu juniorēm tās bija pirmās sacensības, bet konkurentēm ziema, ja tāda vispār bija, noslēdzās jau sen.

 Spānietes un portugālietes zaļas zāles krāsu neaizmirst cauru gadu, savukārt somietes cīņām Spānijā uz vietas gatavojās vismaz mēnesi. Diez vai tādēļ ir vērts ieslīgt depresijā, jo treniņu sezona pašu mājās tikai sākas. Juniorēm vēl ir visas iespēja pierādīt, ka aprīļa vidus Spānijā bija tikai pats sākums.

 Uz Spāniju tomēr bija vērts aizbraukt, lai apzinātos, ka var cīnīties ar konkurentēm Eiropā, ja vien ir iespēja pienācīgi sagatavoties, atzina Jansone. Latvijas dāmu līdere ir pārliecināta, ka viss tikai sākas. Noskaņas vairs nav tik drūmas kā dienu iepriekš, un skaidrs, ka turpmāk jācīnās par augstākiem mērķiem, nevis par nepalikšanu pēdējās vietās.

Cīņas Spānijā Jansone noslēdza 69.vietā, apsteidzot divas konkurentes. Kristai Puisītei otrajā dienā nebija sliktākais rezultāts, tomēr ar to bija par maz, lai aiz sevis atstātu kādu konkurenti.

Spānijas starptautiskā čempionāta juniorēm rezultāti pēc 2.dienas: http://www.golfspainfederacion.com/pdf/notas/int_esp_junfem0205.pdf

Pēdējās izmaiņas , 14.04.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē