Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturu" turnīrā sagaidīs pavasari

Sinoptiķi golferus biedē ar pagalam nelabvēlīgu laika prognozi, taču, neraugoties uz iespējamām problēmām, abos laukumos nedēļas nogalē plāno aizvadīt turnīrus. "Ozo Golf Club" zāle Pierīgas saulē jau ir jūtami sazaļojusi, savukārt "Viesturos" pirms pāris dienām pēc ledus vēl nebija jālūkojas ledusskapī - pietika spert pāris soļus ārpus kluba mājas.

Vēlais siltums ir jūtami ietekmējis "Viesturu" laukuma zālienus. Tikai grīnu krāsa mudina noticēt, ka aprīlis tomēr ir pavasara mēnesis. Savukārt fērvejos aina nav necik priecīga, un nedēļas laikā radikālas izmaiņas gaidīt varētu tikai tad, ja Jaunmārupe pēkšņi nonāktu tropiskā klimata joslā.

Laika prognozes pagaidām liecina, ka drīzāk ir gaidāms kaut kas ar arktisku piegaršu - nedēļas nogalē naktīs sola īslaicīgu lietu un slapju sniegu. Gaisa temperatūra naktī būšot zem nulles, bet dienā 0, +7 grādi.

Līdz ar to katram spēlētājam pašam jāpieņem lēmums, ko gribas vairāk - vai nu svētdien spēlēt tādā laukumā, kāds "Viesturos" būs, vai arī iegrožot savas vēlmes un vēl kādu nedēļu paciesties, līdz Jaunmārupē zaļās krāsas kļūs vairāk.

Labākas iespējas izjust jauno zāli ir "Ozo Golf Club", taču sacensību sakarā ne visi par to sestdien varēs pārliecināties. Gribēšana beidzot šogad uzspēlēt sacensībās, ir izrādījusies tik liela, ka jau nedēļu pirms Hokeja turnīra bija pārpildīts ne tikai pieteikumu saraksts, bet pat gaidīšanas liste.

Teorētiski "Viesturu" turnīram varēs pieteikties vēl piektdien, taču maksimālais dalībnieku skaits nav tik liels, lai uz to paļautos. Kā minēts zemāk, dalības maksa turnīrā ir 10 latu, kas nodrošina arī pusdienas.

Pavasara sagaidīšanas kauss

SACENSĪBU NOLIKUMS

1.Sacensību vieta un laiks.

Sacensības notiek Golfa laukumā "Viesturi" 24.04.2005.

2.Sacensību formāts un noteikumi

2.1.Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un golfa laukuma "Viesturi" vietējiem noteikumiem.

2.2. Handikapu spēle (neto) 18 bedres. Sacensības notiek dāmu un kungu konkurencē.

2.4.Kungi spēlē divās grupās (dzeltenie tee):

1.HCP 0 - 18 (Maksimālais dalībnieku skaits 30 )

2.HCP 19-36 (Maksimālais dalībnieku skaits 30 )

2.5. Dāmas spēlē vienā grupā (sarkanie tee):

HCP 0 – 40 (Maksimālais dalībnieču skaits 20 )

3.Vietu dalīšana

Handikapu spēle: ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, uzvar spēlētājs ar zemāko handikapu. Ja handikapi vienādi, tad izspēlē “pēkšņās nāves“ pārspēli. Pārspēle notiek 9.bedrītē, ja uzvarētājs nav noteikts, izspēle turpinās 9.bedrītē utt.

4.Starta laiks

Starts saskaņā ar izlozi un laika apstākļiem.

5.Pieteikšanās

Pieteikšanās sacensībām līdz 22.04.05 pl.17.00 laukumā recepcijā, vai pa tālr. 6444390 Izloze notiek 22.04.2005 pl.18.00

6.Tiesāšana.

Sacensību galvenais tiesnesis Valdis Liepiņš . Strīdīgu jautājumu gadījumā lēmumu pieņemšanā piedalās GK "Viesturi" sacensību komitejas locekļi.

7.Dalības maksa.

Sacensību dalības maksa katram spēlētājam 10,-Ls.

8.Apbalvošana

Apbalvo-(Dāmas:1.-3.vieta, 0-40 Hcp) (Kungi:1-3 vieta, Hcp 0-18) (Kungi:1-3 vieta, Hcp 19-36)

Apbalvo tālāko sitienu dāmām - 3.bedrītē, kungiem – 5. bedrītē

Apbalvo tuvāko sitienu 2. un 7. bedrītēs.

Pēdējās izmaiņas , 17.04.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē