Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Gulbe vadībā

Pēc ceturtdien aizvadītās pirmās kārtas Natālija Gulbe ir līdere LPGA turnīrā Meksikā, par diviem sitieniem apsteidzot tuvākās konkurentes. Gulbe varēja lepoties labu distanci no tee un sešiem bērdijiem, turklāt nevienā bedrītē nenospēlējot sliktāk par PAR.

Gulbe 18 bedrītes izgāja ar 66 sitieniem (-6 pret PAR). Par diviem sitieniem vairāk nekā Gulbei ir citai ASV golferei Audra Burks un zviedrietei Karina Koch.

Morelijā "Tres Marias Residential Golf Club" notiekošajā turnīrā Gulbei ir izredzes beidzot gūt karjerā pirmo uzvaru LPGA turnīros, taču lai tā notiktu, vēl jātiek galā ar pārbaudījumiem nākamajās 54 bedrītēs. "Corona Morelia Championship" notiek pirmo reizi, tomēr par necilu to nenosaukt, lai arī šoreiz Meksikā nespēlē dāmu līdere zviedriete Annika Sorenstam. Balvu fonds turnīrā ir viens miljons dolāru.

"Tas ir labi, ka no izsitiena vietām varu sasniegt labu distanci," pēc pirmajām 18 bedrītēm 6763 jardu garajā laukumā teica Gulbe. "Tādos laukumos kā šeit tas noteikti palīdz. Šodien daudz situ ar vedžiem. Kad rokās ir īsie vedži, var sist tuvu karodziņam."

Meksikā LPGA golferes spēlē otro reizi 2005.gada sezonā un ceturto reizi LPGA vēsturē. 

Pēdējās izmaiņas , 22.04.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē