Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Svedberg sērija ieilgst

Apbrīnojami veiksmīgi jauno sezonu iesācis Rob Svedberg. Piedaloties visos trijos līdz šim notikušajos turnīros, viņš ne reizi nav palicis aiz pirmā trijnieka, turklāt divas reizes tiekot uzvarētāju godā. Pagaidām pēdējo panākumu golfa arhitektūras speciālists guva sestdien "Viesturos", HCP stableford spēlē uzvarot spēcīgākajā grupā. Dāmām nepārspēta "savā laukumā" palika Sandra Opite, savukārt kungiem otrajā HCP grupā labākais bija Kaspars Pīlādzis.

Katrā ieskaites grupā pirmais trijnieks saņēma laureātu kausus. Līdzīgas balvas nopelnīja arī veiksmīgākie īpašajos sitienos atsevišķās bedrītēs. Dāmām ar tālāko izsitienu 8.bedrītē izcēlās pēdējā brīdī turnīram pieteikusies junioru izlases līdere Laura Jansone. Kungiem varenākais pirmais sitiens 5.bedrītē bija Ilmāram Naglim junioram.

Ar precizitāti balvas nopelnīja divas dāmas - Kristīne Marksa ar pirmo sitienu raidīja bumbiņu vistuvāk 2.bedrītei, bet Mārīte Kāpostiņa - 7.bedrītei.

Iespēju pēdējā brīdī pieteikties dalībnieku skaitā izmantoja ne tikai Jansone, bet arī Jorgen Jarve, kam spēcīgāko kungu konkurencē izdevās pakāpties līdz 4.vietai. Labāks rezultāts bija Svedberg, Ilmāram Naglim senioram un Johnny Fanello.

Cīņā par uzvaru turnīra formāts nebija diez cik pateicīgs spēlētājiem ar mazu handikapu. Tomēr Svedberg, sasniedzot stroke rezultātu 74 sitieni, uzvarēja tik un tā, lai arī viņam bija trešais zemākais HCP no spēcīgākās grupas 19 spēlētājiem. Turklāt otro apli uzvarētājs izgāja ar PAR.

Visi rezultāti apskatāmi iepriekšējās ziņas sadaļā.

Maija pirmā nedēļa golferiem solās būt īpaši dāsna. Šobrīd vēl ir pāris brīvas vietas sestdien "Ozo Golf Club" paredzētajā "Domenikss Mercedes Open". Savukārt "Viesturos" visi golferi tiks gaidīti jau trešdien, kad būs iespēja nedēļas vidū iegadījušos brīvdienu pavadīt "Eiro Open" izcīņā. Svētdien "Viesturos" startēs Zaļo kausa izcīņas sērija.

Pēdējās izmaiņas , 01.05.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē