Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

“Eiro Open” balvas sadalītas

Pirmo reizi kādā no turnīriem šosezon ārpus godalgotā trijnieka palika Rob Svedberg, ļaujot “Eiro Open” laurus spēcīgākajā HCP grupā plūkt citiem kungiem. Turnīra formāta sniegtās iespējas garām nepalaida padsmitu HCP īpašnieki, un uzvaru svinēja Voldemārs Lejiņš. Dāmām labākā bija Inga Škutāne, savukārt kungiem otrajā HCP grupā uzvarēja Kazimirs Šļakota.

Lejiņam uzvara 12 kungu konkurencē izdevās itin pārliecinoša, par trim stableford punktiem apsteidzot otrās vietas ieguvēju Gunti Šantaru. Agrim Šalmim bija vēl par diviem punktiem mazāk, taču trešajai vietai ar 33 punktiem bija gana. Turpat aiz trijnieka palika Vilis Krištopans un Svedberg, kā arī Mārtiņš Balodis un Aldis Puisītis.

Dāmām cīņa ritēja bez junioru izlases spēlētāju līdzdalības. Tā kā Škutāne un Daiga Barkāne guva pa 35 punktiem, uzvarētājas noteikšanā izšķirošs bija handikapa rādītājs, kas svaru kausus nosvēra par labu Škutānei. Trešā bija Daiga Pīlādze.

Lielākais dalībnieku skaits – 16 golferi – bija otrajā kungu grupā. Te Šļakota ar 41 punktu izrādījās pārliecinoši pārāks par konkurentiem. Pārējās vietas trijniekā sadalīja Jānis Lediņš un Ralfs Šantars.

Neizpalika arī tradicionālās bedrīšu balvas. Tālākais izsitiens 5.bedrītē kungiem bija Guntim Šantaram, savukārt dāmām 8.bedrītē vistālāk lidoja Kristīnes Marksas bumbiņa.

Precizitāte šoreiz bija kungu sabiedrotā – 2.bedrītē vistuvāk bedrītei ar vienu sitienu tika Dainis Babulis, 7.bedrītē – Mārtiņš Balodis.

Reitingu sadaļā apskatāma atjaunota TOP informācija pēc “Eiro Open”. Ja Svedberg un Puksts joprojām ir pirmajās divās pozīcijās, tad Krištopans kopš iepriekšējā turnīra pakāpies no 7. uz 3.vietu. Dāmu konkurencē pirmais sešinieks Anetes Indulēnas vadībā palicis nemainīgs.

Rezultāti apskatāmi iepriekš ziņu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 05.05.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē